15 φοβερά μυστικά του Κριού

*Ένας Κριός σπάνια θα δεχτεί συμβουλές… *Είναι από τα πιο αυθόρμητα και τολμηρά ζώδια, ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν μετά. *Δεν λένε ψέματα, και δεν κάθονται ποτέ να τα ακούσουν… *Αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Κριού, δεν πρόκειται να την χάσεις ποτέ. *Μπορεί να γίνει ο πιο γλυκός σύντροφος, ή ο χειρότερός σου εφιάλτης.

*Οι Κριοί είναι σούπερ ανταγωνιστικό ζώδιο… *…αλλά με εξαιρετικά ευαίσθητη καρδιά. Οπότε πρόσεχε. *Δεν πρόκειται να περιμένει πάνω από 5 λεπτά για οτιδήποτε. Ουρές, φαγητό, σημαντικές συναισθηματικές αποφάσεις… *Σιχαίνεται την ρουτίνα, και η δουλειά γραφείου σκοτώνει το πνεύμα του. *Σιχαίνεται, επίσης, τους αρνητικούς ανθρώπους, και τους αποφεύγει με κάθε τρόπο.

*Οι Κριοί δεν ξέρουν πώς να κρύβουν τα νεύρα τους… *…όχι ότι τους νοιάζει και τόσο να το κάνουν αυτό. *Σπάνια θα δεις έναν Κριό να κλαίγεται για τις αποτυχίες του. Ξέρει πως είναι κομμάτι της ζωής. *Είναι από τα πιο γενναιόδωρα άτομα που θα γνωρίσεις στην ζωή σου. *Στον έρωτα, ακολουθεί μονάχα έναν κανόνα: Όλα ή τίποτα.

[in2life.gr]

error: Content is protected !!