10 λόγοι που όλοι θέλουμε να μας ερωτευθεί ένας Καρκίνος

Εθίζεσαι στον έpωτα του Καρκίνου, γιατί είναι ανιδιοτελής, βαθύς και απλόχερος. Θες κι άλλα;

1. Γιατί όταν ερωτεύεται το αισθάνεται βαθιά και αληθινά και δεν πρόκειται για παροδικό ενθουσιασμό. Η αγάπη του είναι ειλικρινής και άνευ όρων.

2. Γιατί μαζί του, ακόμη κι αν δεν είσαι, νιώθεις σαν οικογένεια· ασφάλεια, προστασία και απίστευτη οικειότητα.

3. Γιατί πιο περιποιητικό σύντροφο απ’ τον Καρκίνο δε θα βρεις. Του αρέσει να σε φροντίζει, να σου μαγειρεύει, να σου κάνει μασάζ, να σε ευχαριστεί με κάθε τρόπο.

4. Γιατί παρά την ευαισθησία του είναι παθιασμένος εpαστής, κτητικός και διεκδικητικός. Η σχέση μαζί του ποτέ δε θα είναι βαρετή.

5. Γιατί στο σeξ πέρα από ηδονή αισθάνεσαι πάντα εκείνο το παραπάνω δέσιμο που μετατρέπει το σeξ σε έpωτα, κι ο Καρκίνος ξέρει να το κάνει καλά.

6. Γιατί διαθέτει τον απαραίτητο ρομαντισμό, τη γενναιοδωρία και τον αισθησιασμό για να κάνει μια σχέση όμορφη κατά τη διάρκεια των ετών, μιας και δε στοχεύει σε περιστασιακές περιπέτειες.

7. Γιατί ο Καρκίνος δεν είναι ποτέ παρτάκιας κι εγωιστής, αλλά σκέφτεται πρώτα την ικανοποίηση του συντρόφου του σε όλα και κυρίως στο σeξ.

8. Γιατί είναι πάντα εκείνος που δεν αγαπάμε μόνο εμείς, αλλά τον συμπαθεί και η οικογένεια και οι φίλοι μας κι αυτό, αν μη τι άλλο, λέει πολλά!!

9. Για την ακούραστη επιμονή του. Αν δεν τον ερωτευτούμε αρχικά, θα τρέχει πίσω μας μέχρι να μας πείσει και ―πίστεψέ με― στο τέλος τα καταφέρνει!

10. Για τον ήρεμο και αδιαμφισβήτητο έpωτά του. Δε θα σε αφήσει ποτέ ν’ αναρωτιέσαι. Κι αν σε ερωτευτεί, δε θα σταματήσει ποτέ να στο δείχνει. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

pillowfights

error: Content is protected !!