10 λόγοι που ένας Λέων μπορεί να είναι είτε ο καλύτερος σου Φίλος ή ο χειρότερος σου Εφιάλτης…

Τα Λιοντάρια είναι ένα δυνατό ζώδιο το οποίο συνδέεται με μια έντονη προσωπικότητα. Μπορούν να είναι οι καλύτεροι σας φίλοι, γιατί είναι:

Σίγουροι για τον εαυτό τους:

Οι Λέοντες εκπέμπουν αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να μεταφερθεί και σε σας.

Όταν ο Λέων ξέρει ποιος είναι, τότε οι άλλοι τον θαυμάζουν και θα ήθελαν να έχουν και τη μισή του αυτοπεποίθηση. Παρόλο που δεν τους αρέσει να βρίσκονται στο παρασκήνιο, μπορούν να κάνουν μια παραχώρηση για τους καλύτερους τους φίλους και να τους αφήσουν να βγουν μπροστά.

Φιλόδοξοι:

Η αυτοπεποίθηση τους ενισχύει τη φιλοδοξία τους. Είναι άτομα αποφασισμένα και συχνά εμπνέουν τους γύρω τους να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα ή να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.

Γενναιόδωροι:

Στα Λιοντάρια αρέσει να έχουν την προσοχή πάνω τους, αλλά και να τη δίνουν στους άλλους. Είναι άτομα συμπονετικά, παρόλο που αυτό δεν φαίνεται από το σκληρό εξωτερικό τους, και προσφέρουν τη βοήθεια τους όποτε κάποιος τη χρειάζεται.

Πιστοί:

Οι Λέοντες στηρίζουν τους καλύτερους τους φίλους όποια κι αν είναι η κατάσταση, φροντίζουν αυτούς που αγαπάνε και είναι προστατευτικοί μαζί τους.

Ενθαρρυντικοί:

Έχουν πάντα κάτι ενθαρρυντικό να πουν. Όσο θέλουν να πετύχουν οι ίδιοι, άλλο τόσο θέλουν το ίδιο και για τους φίλους τους και προσπαθούν να τους βοηθήσουν, γιατί δεν έχει πλάκα να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Ωστόσο, οι Λέοντες μπορούν να είναι και ο χειρότερος σας εφιάλτης, γιατί είναι:

Επιδεικτικοί:

Δεν χορταίνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και καμιά φορά μπορεί να τραβάνε όλη την προσοχή πάνω τους

Αυταρχικοί:

Τα Λιοντάρια είναι ανεξάρτητα άτομα, αλλά τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο των άλλων και αυτό μπορεί να καταντήσει εκνευριστικό για εσάς.

Μελοδραματικοί:

Μπορούν να μετατρέψουν τις πιο απλές καταστάσεις στις πιο δραματικές και αυτό είναι κουραστικό. Φαίνονται να σκέφτονται λες και ο κόσμος είναι η σκηνή τους και παίζουν συνεχώς σε μια παράσταση.

Πεισματάρηδες:

Αν ποτέ μαλώσετε με κάποιον Λέων, μην περιμένετε να ζητήσει συγγνώμη. Είναι γεμάτοι περηφάνια. Μπορούν να συγχωρήσουν τον άλλο, αλλά δεν ξεχνούν αυτό που τους έκανε.

Ματαιόδοξοι:

Οι Λέοντες είναι αυτοί που είναι και δεν τον κρύβουν. Είναι περήφανοι και αγαπούν υπερβολικά τον εαυτό τους.

error: Content is protected !!