Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου

Άντε να δούμε τι θα δούμε και φέτος, βρε παιδιά. Η αλήθεια είναι πως τα δύο προηγούμενα έτη, στατιστικά δεν ήταν και τα καλύτερα, με άλλα λόγια παραλίγο σκατά. Γι’ αυτό σταυρώνουμε δαχτυλάκια και ελπίζουμε το 2018 να έχει κάτι καλό να μας δώσει. Είτε αυτό είναι χαρές. είτε λεφτά, είτε περασμένα μαθήματα, είτε αληθινούς ανθρώπους. Κάτι καλό τέλος πάντων να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 1

Ειδικό σε τέτοια θέματα δε με λες, αλλά ψάχνοντας λίγο από εδώ κι από εκεί, λίγο ουρανό και λίγο φεγγάρι, κάπου συνάντησα τα αγαπημένα μας άστρα που έχουν πολλά να μας πουν για τη χρονιά που ξεκινάει.

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που φαντάζομαι σε καίει περισσότερο, ποιος άνθρωπος θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη ζωή σου…

Κριός

Την παντοτινή σου αγάπη

Το 2018, δε χρειάζεται να ανησυχείς πλέον για το αν θα βρεις την αγάπη. Όσο δύσκολο κι αν σου είναι να το πιστέψεις, πράγματι θα βρεις τον άνθρωπό σου. Όλα τα πονεμένα βράδια και οι μοναχικές σου νύχτες θα αποτελούν παρελθόν. Κράτα το κεφάλι ψηλά και πίστεψε ότι αυτή είναι η χρονιά σου να σκοράρεις στα ερωτικά σου!

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 2

Ταύρος

Έναν αληθινό κολλητό / μία αληθινή κολλητή

Το 2018 σου επιφυλλασσει έναν πραγματικό φίλο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βρεις τον άνθρωπο που θα παντρευτείς, αλλά σίγουρα θα βρεις έναν άνθρωπο που θα μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του στις δύσκολες στιγμές σου. Δε θα νιώθεις πλέον μόνος/η στον κόσμο αυτόν. Θα έχεις επιτέλους δίπλα σου έναν αληθινό κολλητό / μία αληθινή κολλητή που θα μπορείς να του/της λες τα πάντα, χωρίς να σε κρίνει.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 3

Δίδυμοι

Τον εαυτό σου

Έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο κατακρίνοντας τον εαυτό σου και προσπαθώντας να γιατρέψεις τις πληγές σου και να μπαλώσεις κάθε κενό που σου άφησαν οι σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή σου. Όμως όλα αυτά τελειώνουν το 2018. Είναι η χρονιά που έχεις τα αρχ*δια να μείνεις μόνος/η και μπορείς να στηρίζεσαι στον εαυτό σου. Το 2018 είναι η χρονιά που θα περνάς καλά χωρίς να χρειάζεσαι κανέναν άλλον, στο εγγυώμαι.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 4

Καρκίνος

Ένα δυνατό πάθος

To είδος της αγάπης που θα βρεις το 2018 δε θα κρατήσει για πάντα, αλλά θα σε αλλάξει μια για πάντα. Αυτό το… πάθος θα το συναντήσεις είτε σε κάποιο μπαράκι είτε στην παραλία, αλλά ανεξάρτητα από το μέρος που θα το βρεις, το σίγουρο είναι ότι θα σου μάθει πολλά τόσο για τον εαυτό σου όσο και για το πώς θα θέλεις να είναι το μελλοντικό σου ταίρι.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 5

Λέων

Κάποιον/α που νόμιζες ότι έχασες

Ο άνθρωπος που θα σου φέρει το 2018 είναι κάποιος/α που νόμιζες ότι είχε φύγει για πάντα. Ίσως να είναι μία παλιά σχέση, ένας παλιός φίλος ή ακόμα και ένας συμμαθητής από το σχολείο. Όποιος και να είναι όμως, θα γυρίσει για να κάνει τη ζωή σου πιο φωτεινή και χαρούμενη. Ό,τι και να κάνεις, μην αφήσεις αυτό το άτομο να ξαναφύγει.

Το είδος της αγάπης που θα σου φέρει το 2018 ανάλογα με το ζώδιό σου - Εικόνα 6

error: Content is protected !!