ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για την Εpωτική σας Ζωή!

Eπιστρέψαμε πίσω στην αγαπημένη μας αστρολογία και πιο ειδικά στον τομέα του σεks. Πιστεύετε πως κάνετε όσο καλό σεks θα μπορούσατε; Ίσως έχετε καταλάβει ότι είστε γεννημένος ηγέτης, αλλά πιθανώς δεν έχετε καταλάβει ακόμα πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν σας την ικανότητα.

Και ποιος δεν απολαμβάνει να διαβάζει για τα ζώδια; Και ποιος δεν θέλει να μαθαίνει πράγματα για τον εαυτό του;

Το ζώδιο μετράει!

Αιγόκερως – Ο ρεαλιστής

Είναι πιστός, συνεπής και ασφαλής. Μπορεί να μην είναι πολύ δημιουργικός, αλλά σίγουρα ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του. Μπορείς να τον εμπιστευτείς, που σημαίνει πως πάντα θα έχει μαζί του πpoφυλακτικό. Στην αρχή θα είναι πιο φρόνιμος, αλλά όταν αφεθεί, μπορεί να σας ξετρελάνει.

Υδροχόος – Ο ακόλαστος

Αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεπεράσει όλα τα ταμπού στο θέμα της $εξουαλικότητας, αυτοί είστε εσείς! Αντικομφορμιστές, εχθροί της συμβατικότητας και των στερεοτύπων δέχεστε με ευχαρίστηση τις καινοτομίες και φτάνετε όσο πιο μακριά γίνεται στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης.

Τίποτα δεν σας σοκάρει, τίποτα δεν σας ξαφνιάζει. Είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε τα πάντα. Ωστόσο, χρειάζεστε πνευματικά ερεθίσματα και παρτενέρ που να είναι ικανοί να εφευρίσκουν νέους, απελευθερωμένους δρόμους που οδηγούν στην απόλαυση. Θα πρέπει να ταιριάξετε πρώτα για να υπάρχει διάθεση στο $εξ.

ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για την Εpωτική σας Ζωή! - Εικόνα1

Ιχθύς – Ο διφορούμενος

Ο αισθησιασμός σας σε όλες τις αποχρώσεις είναι στενά συνδεδεμένος με τα συναισθήματά σας. Όταν κάνετε έpωτα, εκδηλώνετε όλη σας την τρυφερότητα. Ως αντάλλαγμα θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής και να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες σας.

Εκτιμάτε τα προκαταρκτικά παιχνίδια, όσο και την ίδια τη $εξουαλική πράξη. Λατρεύετε το παρατεταμένο φλερτ και τα χάδια και γίνεστε εκρηκτικοί.

Κριός – Ο ακόρεστος

Για σας, που διαθέτετε σπάνια ενέργεια και έντονη $εξουαλική όρεξη, ο έρωτας είναι μια ζωτική αναγκαιότητα. Έχετε κάποιος ιδιοτροπίες στο κρεβάτι οι οποίες αφορούν τη στιγμή της κορύφωσης, αλλά και τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Τα ατελείωτα χάδια σας κουράζουν σε σημείο να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Αν υπολογίσει κανείς τις επιδόσεις σας, θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει πρωταθλητές! Κάθε φορά, προσπαθείτε να ανατρέψετε το προηγούμενό σας ρεκόρ. Θέλετε να παίζετε το ρόλο του κυρίαρχου στο κρεβάτι, να έχετε τον πρώτο λόγο και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, χωρίς στερεότυπα και «πρέπει».

Για να σας κρατήσει κάποιος κοντά του θα πρέπει να διατηρεί την ερωτική σας επιθυμία στο »κόκκινο» και να ικανοποιεί τις $εξουαλικές σας ανάγκες, ακόμη κι όταν αυτές ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής!

ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για την Εpωτική σας Ζωή! - Εικόνα2

Ταύρος – Ο αισθησιακός

Είστε ειδικοί στην τέχνη του έpωτα, αλλά δεν πρέπει να σας πιέζουν ή να σας επιβάλλουν εξαντλητικούς ρυθμούς. Αφήνεστε στο όνειρο και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή, αρκεί να έχει δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η επανάληψη των ίδιων στάσεων στο $εξ δεν σας ενοχλεί, αντιθέτως!

Η συμμετοχή και των πέντε αισθήσεων είναι η ειδικότητά σας. Μετά από ένα ρομαντικό δείπνο, γλιστράτε με το ταίρι σας σε αρωματισμένα σατέν σεντόνια, ενώ παράλληλα, «παίζει» αισθησιακή μουσική.

Δίδυμος – Ο διανοούμενος

Το φλερτ σας ελκύει περισσότερο από ότι απλώς η σαρκική επαφή. Όταν βεβαιωθείτε ότι αρέσετε, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το ενδιαφέρον σας. Αναζητάτε πάντα το απαγορευμένο και σας αρέσει να εξερευνάτε νέες στάσεις. Αυτό που παίζει τον πρώτο ρόλο είναι για σας η πνευματική διάσταση της $εξουαλικότητας.

Οι λέξεις, οι εικόνες, η προσπάθεια ανασυγκρότησης των αισθήσεων σας συναρπάζουν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα τεχνάσματα. Αν και δεν διαθέτετε καυτό ταμπεραμέντο, δεν υπάρχει κίνδυνος να πλήξει κανείς στην αγκαλιά σας!

ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για την Εpωτική σας Ζωή! - Εικόνα3

Καρκίνος – Ο τρυφερός

Είναι στοργικός και ευαίσθητος και του αρέσει να κάνει τον παρτενέρ του να νιώθει ωραία. Λόγω της προστατευτικής του φύσης είναι το “Om” του ζωδιακού κύκλου, στο οποίο είστε τυλιγμένοι ο ένας γύρω από τον άλλο και έχετε γίνει πρακτικά ένα.

Χρειάζονται το συναίσθημα, οπότε καλύτερα να το πείτε εάν δεν το νιώθετε. Οι καρκίνοι θέλουν απλά να σας πλησιάσουν – συναισθηματικά και σωματικά – οπότε σε μία νύχτα μαζί τους, να περιμένετε πολλές αγκαλιές.

Λέων – Ο μεγαλομανής

Όταν κάνετε έρωτα δεν ξέρετε να μοιράζεστε. Γεμάτοι ενέργεια, έχετε την τάση να σπάτε κάθε φορά το ρεκόρ σας, μόνο και μόνο για να εξαντλήσετε το/τη σύντροφό σας! Στο κρεβάτι σας αρέσει να δίνετε παράσταση. Δεν σας αρκεί μια φάση καυτής εpωτικής ένωσης και μετά χάδια και φιλιά.

Για σας μετρά η ποιότητα, αλλά και η ποσότητα. Το εφευρετικό σας πνεύμα δίνει άλλη διάσταση στο $εξ, καθώς κάθε φορά δημιουργείτε διαφορετικό σκηνικό. Ωστόσο, η επιθυμία σας να βρείτε την ικανοποίηση που ποθείτε σας οδηγεί αρκετές φορές να αμελείτε την ευχαρίστηση του/της συντρόφου σας.

ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για την Εpωτική σας Ζωή! - Εικόνα4

Παρθένος – Ο διστακτικός

Ντροπαλοί, προσπαθείτε να κυριαρχήσετε τα αισθήματά σας από φόβο μήπως γίνετε σκλάβοι της σεksουαλικής σας ορμής. Η ανάγκη σας αυτή να ελέγχετε τα πάντα σας εμποδίζει να απολαύσετε τον αισθησιασμό σας και να αυτοσχεδιάσετε στο σεks.

Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, είστε ικανοί να πραγματοποιήσετε και τις πιο κρυφές επιθυμίες σας και να ξεπεράσετε τα όρια του πάθους. Από τη στιγμή που θα νιώσετε ότι σας αγαπούν, αποκαλύπτετε απίστευτες πτυχές της $εξουαλικότητάς σας. Αυτός είναι ο λόγος που η $εξουαλική σας ζωή μοιάζει να ολοκληρώνεται μέσα από μια διαρκή και σταθερή σχέση.

Ζυγός – Ο νάρκισσος

Είστε πραγματικά ειδικοί στο θέμα της γοητείας και της κατάκτησης. Ξέρετε καλά πως να δημιουργείτε εpωτική ατμόσφαιρα με απίστευτες διεγερτικές προεκτάσεις, οπότε είναι απίθανο να σας αντισταθούν. Με λεπτούς τρόπους και σπάνιες κινήσεις «παίζετε» σε όλη τη γκάμα του αισθησιασμού και επινοείτε χάδια ικανά να δονήσουν τις αισθήσεις των παρτενέρ σας.

Ανακαλύπτετε και νέες ερωτικές ζώνες, ενώ παράλληλα έχετε το ταλέντο να προσαρμόζεστε σε όλες τις καταστάσεις. Η αναστολή στο σεks είναι άγνωστη για σας. Δεν αντέχετε τη χυδαιότητα και τους άσχημους τρόπους. Η κτηνώδης $εξουαλικότητα δεν σας διεγείρει, αν και η περιέργειά σας σας ωθεί να δοκιμάσετε και αυτή την εμπειρία.

Σκορπιός – Ο κυρίαρχος

Σας αρέσει η ένταση στο $εξ. Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, τίποτα δε σας σταματά. Παθιασμένοι, εφευρετικοί, γνωρίζετε τέλεια τις εpωτικές τεχνικές και ξέρετε να τις χρησιμοποιείτε προκειμένου να φτάσετε στο ζενίθ της ηδονής.

Το πρόβλημα είναι ότι σπάνια δείχνετε την τρυφερότητά σας. Υπάρχει πάντα μια διάχυτη επιθετικότητα στον τρόπο που κάνετε έρωτα, καθώς έχετε έντονα ανεπτυγμένες σαδομαζοχιστικές τάσεις. Εκτιμάτε τις ερωτικές περιπέτειες. Ο παρτενέρ σας μπορεί να περιμένει τα πάντα από σας.

Η μεγαλύτερή σας ευχαρίστηση είναι να ξεπερνάτε τα ταμπού και τις απαγορεύσεις. Γοητευτικοί, απρόβλεπτοι, ιδιαίτερα αισθησιακοί, έχετε την καταπληκτική ικανότητα να καθοδηγείτε τους παρτενέρ σας.

ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για την Εpωτική σας Ζωή! - Εικόνα5

Τοξότης – Ο κυρίαρχος

Η επαφή μαζί σας στο κρεβάτι είναι σκέτη ταραχή. Είστε προικισμένοι με μια υγιή σεksουαλικότητα και δεν έχετε καμία διάθεση να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Για σας ο έρωτας πρέπει να γίνεται με χαρά, ωραία διάθεση και πολύ πάθος. Ενθουσιώδεις, φλογεροί, γεμάτοι ενέργεια και αντοχή.

Η παθητικότητα είναι άγνωστη σε εσάς. Οι ακροβατικές στάσεις σας διεγείρουν ιδιαίτερα κι αυτό γιατί αποτελούν για σας ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσετε. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, οι παρτενέρ σας να διαθέτουν ευλυγισία!

error: Content is protected !!