Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους είναι κάτι που σας φέρνει διαφορετικούς τύπους σχέσεων, εκ των οποίων κάποιες είναι τοξικές.

Μην κατηγορείτε λοιπόν τον εαυτό σας, δεν κάνετε τίποτα λάθος, όλα είναι γραμμένα στα ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου): Άνθρωπος – βδέλλα

Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 1

Έχετε μία από αυτές τις προσωπικότητες που όλοι θαυμάζουν. Είστε σίγουροι και αστείοι και η ενέργιά σας είναι ατελείωτη, έτσι προσελκύετε τους ανθρώπους βδέλλα.

Δεν είστε ο τύπος που θέλει πολλούς φίλους, αλλά μερικούς πραγματικά καλούς φίλους με τους οποίους μπορείς να διασκεδάσεις και που πραγματικά σημαίνουν πολλά για σένα. Βγαίνεις από το δρόμο σου για να βεβαιωθείς πως οι άνθρωποι περνούν καλά και αν κάτι δεν πάει καλά, θέλεις να βεβαιωθεί πως νιώθουν αρκετά ασφαλείς μαζί σου. Γι’ αυτό οι άνθρωποι σε αγαπούν, γιατί τους κάνεις να νιώθουν σημαντικοί και ξεχωριστοί.

Κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βδέλλα έχει τόση εμμονή με σας. Θέλουν όλη σας την προσοχή επάνω τους. Ξέρουν πως δίνετε μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και θέλουν περισσότερα. Έτσι προσκολλώνται πάνω σας και προτού το καταλάβετε, έχουν ενταχθεί πλήρως στη ζωή σας. Ξαφνικά, έχουν προβλήματα τα οποία θέλουν να συζητάτε όλη την ώρα. Θέλουν να σε απασχολούν στις 3 το μεσημέρι όταν εργάζεσαι και στις 3 το βράδυ ότι προσπαθείς να κοιμηθείς.

Η καρδιά σας είναι τόσο μεγάλη που τους δίνετε μια ευκαιρία – ίσως χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά σας. Αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε με ποιόν ακριβώς έχετε να κάνετε. Η βδέλλα δεν αντιλαμβάνεται πόσο έξυπνοι είστε. Η καλοσύνη σας δεν είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλεύονται, γι’ αυτό και πρέπει να απομακρύνετε αυτό το άτομο από τη ζωή σας. Θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει, αλλά να ξέρετε πως απλά θέλει να σας απομακρύνει από όλα όσα εσείς λατρεύετε να κάνετε.

Ταύρος (21 Απριλίου έως 21 Μαΐου): Ο χειριστής

Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 2

Είστε το πιο υπομονετικό και αξιόπιστο ζώδιο και δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σαν να μοιράζετε καραμέλες. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το ότι προσελκύετε τους χειριστές.

Μερικές φορές μάλιστα φέρονται τόσο λεπτά που δε θα καταλάβετε καν ότι σας χειραγωγούν, επειδή είναι στη φύση σας να προσπαθείτε να βλέπετε μόνο το καλύτερο σχεδόν σε κάθε άτομο. Και το κακό είναι πως το ξέρουν αυτό. Θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να τα καταφέρουν, ανεξαρτήτως τι θα είναι αυτό, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε ποιον ανοίγετε την καρδιά σας.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως οι χειριστές είναι πως οι γυναίκες Ταύροι αναζητούν ασφάλεια και είναι πολύ αποφασισμένα άτομα. Έτσι, όταν συνειδητοποιήσουν πως συμβαίνει κάτι σκανδαλώδες, είναι οι πρώτοι που απομακρύνονται από τη δύσκολη κατάσταση.

Το ζώδιο του Ταύρου δε θα επέτρεπε ποτέ σε κανέναν να τα ελέγξει ή να παίξει μαζί τους.

Δίδυμοι (22 Μαϊου – 21 Ιουνίου): Την αρχηγό της κοpιτσοπαρέας

Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 3

Είστε το πιο εύκολο ζώδιο. Θα μπορούσατε βασικά να συνομιλείτε με μια πέτρα και πάλι να περνάτε καλά. Με πνεύμα και νοημοσύνη που ακτινοβολεί από μέσα σας, προσελκύετε την αρχηγό της κοpιτσοπαρέας.

Είναι η κοπέλα που θα ξεφύγει από το δρόμο της για να βεβαιωθεί ότι κανένας δε θα νιώσει καλύτερα από αυτήν. Είναι αυτή που περπατά πάντα με τις κολλητές της και ρίχνουν περίεργες ματιές σε οποιονδήποτε αναπνέει ακόμη εκεί δίπλα τους. Αλλά εσείς, είστε ευέλικτοι και ζεστοί άνθρωποι, κάτι που δεν μπορεί καν να κατανοήσει. Έτσι προσκολλάται σε εσάς, επειδή σας ζηλεύει και θα ήθελε να είναι σαν εσάς, αλλά αυτό προκαλεί χάος στην κοινωνική σας ζωή.

Αυτό που δεν συνειδητοποιεί είναι το γεγονός πως όσο γλυκά άτομα είναι οι Δίδυμοι, τόσο ψυχροί μπορούν να γίνουν. Οι Δίδυμοι μπορεί να γίνουν πονηροί όταν πρέπει και δεν είναι μια δύναμη που δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη. Το να είστε «σκύλα» σχεδόν πάντα οδηγεί στη μοναξιά και σίγουρα θα της το αποδείξετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από όλους τους άλλους

Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 4

Έχετε μια χρυσή καρδιά και είστε πολύ προσεκτικοί με αυτό. Έτσι, λόγω της φύσης σας που σας κάνει προσγειωμένα άτομα, προσελκύετε άτομα που πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από όλους τους υπόλοιπους.

Πάνω απ’ όλα, είστε αληθινή με τον εαυτό σας. Δεν έχετε αμφισβητήσει ποτέ το ποιοι είστε ή αν οι πράξεις σας δεν ήταν αληθινές. Ο σνομπ βλέπει αυτή την αυτοπεποίθηση να ακτινοβολεί γύρω σας και πέφτει με τα μούτρα. Είναι κάτι που βλέπουν ως απειλή επειδή, όπως ξέρετε, κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν. Θα προσπαθήσουν να κλέψουν τη λάμψη σας και να ταράξουν τον κόσμο σας.

Αλλά το θέμα είναι, πως ξέρετε ότι η καρδιά σας είναι τόσο πολύτιμη για να επιτρέψετε σε κάποιον να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο από ότι αξίζετε. Ξέρετε, κατά βάθος, πως κανένας άνθρωπος δεν είναι καλύτερος από τον άλλον, έτσι θα κάνετε αυτό που κάνετε πάντα και θα τον «σκοτώσετε» με το γάντι. Νιώθετε άσχημα, συμπάσχετε μαζί τους επειδή ξέρετε πως όταν είναι τόσο σνομπ δεν μπορούν καν να το αντιληφθούν.

Λέων (23 Ιουλίου- 21 Αυγούστου: Πομπώδεις ανθρώπους

Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 5

Είστε πιστοί και αγαπάτε με μια πελώρια καρδιά. Το πομπώδες άτομο το βλέπει αυτό και θέλει να εισχωρήσει στη ζωή σας.

Ένα από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια, ο Λέων έχει υψηλή ανοχή. Μπορεί να ακούσετε ένα αστείο και αμέσως να απαντήσετε με σαρκασμό επομένως όταν γνωρίζετε ένα πομπώδες άτομο αυτό πιστεύει ότι μπορεί να σας εκμεταλλευτεί. Αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι αστείος και να είσαι προσβλητικός… απλά δεν ξέρουν τη διαφορά. Είναι εξαιρετικά αγενείς και προσβλητικοί, δε νοιάζονται για τα συναισθήματα κάποιου άλλου εκτός από τα δικά τους.

Η καρδιά σας είναι τόσο ευγενική που θέλετε να τον βοηθήσετε. Θέλετε να προσπαθήσετε να τον αλλάξετε και να του δείξετε πώς η συμπεριφορά του είναι καταστροφική. Αλλά δυστυχώς, είναι μια χαμένη υπόθεση. Χρησιμοποιεί απλά την βλακώδη συμπεριφορά του ως αμυντικό μηχανισμό, έναν τρόπο για να νιώσει καλύτερα σχετικά με το πόσο άδεια είναι πραγματικά η ζωή του.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τον βγάλετε από τη ζωή σας μια και καλή. Διώξτε τον και συνεχίστε τη ζωή σας, δεν αξίζει το χρόνο σας.

Παρθένος (22 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου): Προσελκύουν όσους θέλουν να έχουν την εξουσία

Τι είδους τοξικά άτομα προσελκύετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 6

Έχετε την καλύτερη καρδιά όλων των ζωδίων. Κάνετε συνεχώς πράγματα για τους άλλους και αφήνετε τις δικές σας ανάγκες κατά μέρους. Έτσι προσελκύετε αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα την εξουσία.

Αυτοί βλέπουν τους Παρθένους περισσότερο ως μια ευκαιρία παρά σαν σύμμαχο. Θα σας μιλήσουν σαν να είστε κατώτεροι, μόνο και μόνο επειδή μπορούν. Χρησιμοποιούν τη δύναμή τους για να ασκήσουν έλεγχο, πιθανώς επειδή αισθάνονται σαν να μην έχουν κανέναν έλεγχο στη ζωή τους εκτός από το χώρο εργασίας τους.

Αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι πως οι Παρθένοι είναι πιο ισχυροί από όσο νομίζουν. Εσείς ξέρετε την αξία σας και γνωρίζετε σίγουρα τη διαφορά του να πατάτε επί πτωμάτων και να βοηθάτε κάποιον. Σταθείτε στο ύψος σας.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

error: Content is protected !!