Τι δεν πρέπει να πεις ποτέ στο αγόpι σου, ανάλογα με το ζώδιο του! ?

Είναι που είναι δύσκολες οι σχέσεις από μόνες τους στις μέρες μας, είναι και μερικές φορές που ανοίγουμε το στόμα μας και δεν ξέρουμε τι λέμε και γίνεται το έλα να δεις.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις κάτι καινούριο για κάποιον, είτε είναι σύντροφός σου για χρόνια είτε μόλις έχετε γνωριστεί και ψήνεται η φάση. Όσα περισσότερα δε, μαθαίνεις για τον άλλο, τόσο πιο δυνατή γίνεται η σχέση.

Φυσικά πρέπει να υπάρχει πάντα και η καλή διάθεση να μάθεις περισσότερα για τον σύντροφό σου. Αν αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει, τότε η σχέση πάει για φούντο. Στο κάτω κάτω της γραφής, είναι αναγκαίο να τον μάθεις καλά ώστε να αποφύγεις να πετάς κοτσάνες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσουν, να τον εκνευρίσουν ή ακόμα και να τον ξενερώσουν.

Κι αν δεν ξέρουν τα άστρα τι είναι αυτό που πραγματικά θα τον ενοχλήσει όταν το ακούσει, τότε ποιος:

♈️ Κριός: «Είσαι σνομπ/απόμακρος»

Ο Κριός ακριβώς επειδή είναι ένα ζώδιο που είναι ιδιαίτερα κοινωνικό κι έχει φιλική διάθεση προς όλους, είναι εντελώς παράταιρο να του πεις ότι είναι σνομπ ή απόμακρος. Πάντα θα προσπαθεί να σε συμπεριλαμβάνει σε όλα του τα σχέδια ειδικά αν σε θέλει πολύ, εάν όμως συμπεριφέρεσαι λες κι αυτά που σου προσφέρει δε σε ικανοποιούν, λογικό είναι να κάνει μούτρα. Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, αλλά μια φορά σνομπ κι απόμακρος δεν είναι.

♉️ Ταύρος: «Δε με νοιάζεσαι καθόλου»

Ο άντρας Ταύρος αγαπάει με πάθος και είναι κατά βάση σχεσάκιας. Είναι τόσο σημαντική η αγάπη στη ζωή του που επιδιώκει να σου δείχνει συνεχώς πόσο σημαντική είσαι γι” αυτόν. Το να του πεις ότι δε σε νοιάζεται αρκετά πέρα από κουλό είναι κι απίστευτα προσβλητικό για εκείνον. Το ότι εκφράζει την αγάπη του διαφορετικά από εσένα, δε σημαίνει ότι δε σε νοιάζεται.

♊️ Δίδυμοι: «Χάνω τον χρόνο μου μαζί σου»

Επειδή ο Δίδυμος προτιμάει συνήθως τις χαλαρές φάσεις, δίχως δεσμεύσεις, όταν έρθει η στιγμή κι ερωτευτεί κεραυνοβόλα, θα κολλήσει. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να ανοιχτεί και να είναι ο εαυτός του, αλλά αξίζει η αναμονή. Μην του πεις ποτέ ότι σπαταλάει το χρόνο σου με την αναποφασιστικότητά του ή επειδή δεν ξέρει τι θέλει γιατί θα τον εξαγριώσεις. Θα σκεφτεί ότι δεν αξίζεις την αγάπη που προσφέρεται να σου δώσει και θα τον χάσεις μία για πάντα.

♋️ Καρκίνος: «Δεν είσαι άξιος εμπιστοσύνης»

Ένας άντρας Καρκίνος είναι υπέροχος σύντροφος, γιατί ξέρει τι χρειάζεται μία σχέση για να διαρκέσει. Είναι πιστός και προσπαθεί διαρκώς να σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Βέβαια, μερικές φορές γίνεται ανασφαλής και ζητά επιβεβαίωση, με αποτέλεσμα να γίνεται καχύποπτος και πιεστικός. Μην του πεις ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, γιατί θα τον πληγώσεις. Άσε τον απλά να αντιμετωπίσει τα ζητήματά του κι όλα θα διορθωθούν.

♌️ Λέων: «Ζητάς πολλά»

Ένας Λέων ξέρει ακριβώς τι ζητάει από μία σχέση, γι” αυτό και είναι απαιτητικός σύντροφος. Αν σε αγαπήσει πραγματικά θα έχει προσδοκίες για εσένα και τη σχέση σας. Το να του κόψεις τα φτερά λέγοντάς του ότι ζητάει πολλά από εσένα και δεν μπορείς να του τα δώσεις, θα είναι και το τέλος.

♍️ Παρθένος: «Δεν ξέρεις τίποτα για μένα»

Ο Παρθένος θα επενδύσει πολύ χρόνο και κόπο για να κάνει τη σχέση σας να διαρκέσει. Πρακτικά για εκείνον, αυτό σημαίνει να σε γνωρίσει και να σε κατανοήσει πλήρως, ώστε οι δυο σας να έρθετε πολύ κοντά. Το να του πεις ότι δεν σε ξέρει είναι κάτι που θα τον προσβάλλει ακριβώς επειδή έχει επενδύσει τόσο να σε καταλάβει. Ξέρει πράγματα για σένα που ούτε εσύ δεν είχες ανακαλύψει, αλλά εσύ προτιμάς να συμπεριφέρεσαι σαν κάpγια.

♎️ Ζυγός : «Είσαι τόσο αδύναμος»

Ο Ζυγός προσπαθεί να δίνει διαρκώς αυτό το κάτι παραπάνω για εσένα και τη σχέση σας. Θα συμβιβαστεί, θα κάνει πίσω, θα ρίξει τον εγωισμό του και όλα αυτά για χάρη της σχέσης. Εσύ βέβαια αυτό το εκλαμβάνεις ως αδυναμία. Με το που του το πεις, θα αμφισβητήσει ολόκληρη την προσωπικότητά του και θα του δημιουργήσεις ανασφάλειες και ψυχολογικά του ανθρώπου.

♏️ Σκορπιός: «Είσαι εκτός πραγματικότητας»

Ο Σκορπιός έχει απίστευτο πάθος για ζωή οπότε κάποιες φορές γίνεται πιο ενθουσιώδης από ό,τι πρέπει. Ζητά κι από εσένα το ίδιο, να είσαι δηλαδή εκφραστική και τρελή. Θέλει να τον αγαπάς δίχως όρια και προϋποθέσεις και φυσικά να μην τον κατηγορείς για την τρέλα του, γιατί θα σε αφήσει και θα ψάξει αλλού να τη βρει.

♐️ Τοξότης: «Όλο υποκρίνεσαι»

Φλερτάρει ασύστολα, κάνει διαρκώς νέους φίλους και είναι έξω καρδιά. Δεν αλλάζει αυτό που είναι και συνεπώς δεν είναι για όλους. Δεν του είναι εύκολο να ξετυλίγει τα συναισθήματά του, μα όταν αποφασίσει να το κάνει θα είναι πέρα για πέρα ειλικρινής. Οφείλεις να είσαι υπομονετική και να μην του πεις ότι υποκρίνεται για όλα όσα κάνει για σένα και δεν τα νιώθει, γιατί θα τον πληγώσεις ανεπανόρθωτα.

♑️ Αιγόκερως : «Ποτέ σου δεν ήσουν πιστός»

Δε θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι σε μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει η σχέση σας και να είστε ευτυχισμένοι. Με τέτοια προσπάθεια και κόπο αν τον αποκαλέσεις άπιστο, θα είσαι η βλαμμένη της υπόθεσης.

♒️ Υδροχόος: «Είσαι καραεγωΐσταρος»

Μερικές φορές αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να ανοιχτεί απόλυτα σε κάποιον και να τον εμπιστευτεί. Ακόμη κι αν είναι σε σχέση, θέλει τον χώρο του ώστε να ανανεώνει τις μπαταρίες του και να διατηρεί ένα κομμάτι από την ανεξαρτησία του. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό, τότε φύγε. Μην τον αποκαλέσεις εγωιστή, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει για σένα. Ξεκάθαρα θα επιλέξει τον εαυτό του.

♓️ Ιχθύες: «Μήπως υπερβάλλεις λίγο;»

Ο Ιχθύς, όπως κι ο Καρκίνος, είναι αγαπησιάρα και ρομαντική ψυχή. Θα σου φερθεί όπως θα του άρεσε να του φερθείς κι εσύ και θα σε φροντίζει κι αγαπάει δίχως όρους. Αν τον κατηγορήσεις ότι οι απόψεις και τα αισθήματά του είναι υπερβολικά, θα τον εξοργίσεις. Το ότι εσύ δεν μπορείς να αντέξεις και να διαχειριστείς αυτά που σου λέει, δε σημαίνει ότι αυτός φταίει. Αγάπα τον γι” αυτό που είναι κι όχι γι” αυτό που θα ήθελες να είναι.

error: Content is protected !!