Τα 6 πιο kinky ζώδια που θα σου προσφέρουν τη μέγιστη απόλαυση στο σeξ

Ποια ζώδια θεωρούνται τα πιο kinky; Αυτό το ερώτημα τέθηκε σε διαδικτυακή έρευνα και το αποτέλεσμα που προέκυψε και μπορείς να διαβάσεις παρακάτω, ενδεχομένως να σε εκπλήξει.

Ιδού, λοιπόν, η σειρά κατάταξης, από το λιγότερο στο περισσότερο σeξουαλικά… εκκεντρικό ζώδιο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι όμως κάτω από την ψυχρή του μάσκα κρύβεται ένας πολύ σeξουαλικός άνθρωπος και μόνο ο Θεός ξέρει τι κάνει στο κρεβάτι του… «Μαρτυρίες» αναφέρουν ότι έχει μια τάση… μαζοχισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως πιο απελευθερωμένος, προχώ και με αγάπη στους πειραματισμούς, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει sex toys. Επίσης, μιας και είναι… εγκεφαλικός τύπος ειδικεύεται στο internet sex (facebook, skype κλπ, κλπ).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρείται από τους πιο «άγριους» στο sex, καθώς το… ρεπερτόριό του περιλαμβάνει από κεριά και μπατσάκια, μέχρι μαστίγια, χειροπέδες και δαγκώματα… Ναι, έχει μια τάση σαδισμού, καλά το κατάλαβες…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να πεις για τους Διδύμους; Αν το όνομα Μαρκήσιος Ντε Σαντ κάτι σου θυμίζει, ε, να ξέρεις ότι σε αυτό το ζώδιο άνηκε. Η ευρηματικότητά τους δεν εξαντλείται, τόσο από στάσεις, όσο από αντικείμενα και κόσμο. Είπαμε, με το σeξ κάνεις γνωριμίες… Το sexting είναι το πιο αθώο πάντως!

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν το περίμενες τα καλοκάγαθα Ψαράκια να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα στις ψηλότερες θέσεις. Να μια έκπληξη λοιπόν! Και γιατί; Γιατί «φτιάχνονται» με το να παίρνουν μάτι, κατά το κοινώς λεγόμενο «μπανiστήρι». Επίσης, έχουν μια αγάπη στο… role-play sex. (Εμείς πάντως διαφωνούμε με τη σειρά που τους έδωσαν)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και να ποιο είναι το πιο kinky ζώδιο! Αν στον Υδροχόο αρέσουν οι πειραματισμοί, η Παρθένος λατρεύει τα σeξουαλικά πειράματα! Από τα τρίο, μέχρι BDSM… αλλά κι άλλα που εφευρίσκει μόνη της, τα οποία είναι αντίθετα προς τους «κανόνες». Όλα είναι υπό εξερεύνηση στον κόσμο του σeξ!

astrology.gr

error: Content is protected !!