Σας δίνουμε 6 καλούς λόγους για να μην τα βάλετε ποτέ με έναν Ζυγό

1. Είναι ζώδιο του αέρα. Χαίρε χαιρόπουλε θα μου απαντήσεις και με το δίκιο σου. Κάτσε να στο κάνω πιο λιανά: ως ζώδιο του αέρα, είναι όχι μόνο έξυπνος, αλλά και αρκετά ατσίδας, αλλά ο συγκεκριμένος, ξέρει και να… υπολογίζει… Κοινώς είναι έξυπνος, υπολογιστικός και υπομονετικός… Που θα πάει, θα σε πιάσει από κάπου κάποια στιγμή και τότε…

2. Ξέρεις γιατί είναι επικίνδυνος; Γιατί δείχνει αθώος και δεν τον υπολογίζεις. Επειδή ακούει και καταγράφει πολλά περισσότερα από όσα υποθέτεις ότι καταγράφει και την κατάλληλη στιγμή, στα σκάει στα μούτρα!

3. Επειδή είναι εξυπνούλης, μυρίζεται τις μπούρδες μίλια μακριά. Κι επειδή εσύ μάλλον τον υποτιμάς, τρως τα μούτρα σου κυριολεκτικά όταν αντιληφθείς τελευταίος και καταϊδρωμένος ότι ΚΑΙ του κόβει ΚΑΙ δεν αγοράζει από τις βλακείες που του πουλάς!

4. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, ένα βήμα πίσω μπορεί να το κάνει, αλλά γνώμη –μανάpι μου- δεν του αλλάζεις ποτέ και με κανέναν τρόπο! Άντε γειά!

5. Είναι εξαιρετικά πιστός στους ανθρώπους που αγαπάει και παίζει να σε κάνει κομματάκια με φριχτά επίπονες αλήθειες, εάν δει ότι πας να τους πληγώσεις! Τζιζ…

6. Τέλος να θυμάσαι ότι σαν τον Ιχθύ, κι ο Ζυγός, δεν πιάνεται από πουθενά. Βρε κάτω να χτυπιέσαι, μπορεί να σε τρελάνει, αλλά εκείνος δεν θα τρελαθεί και τίποτα δεν θα πάθει!

Να θυμάσαι λοιπόν, ότι με Ζυγό είναι εύκολο να ξεκινήσεις τον καυγά (ΕΣΥ), αλλά εκείνος θα τον τελειώσει και κατά πάσα πιθανότητα, θα έχεις βγει χαμένος!

Πηγή

Original Article

error: Content is protected !!