Πως θα έμοιαζαν τα Ζώδια αν ήταν Σύγχρονα Είδωλα της Μόδας. Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη!

Ο σκιτσογράφος John Grec Archibald σκέφτηκε μια πρωτότυπη ιδέα, να αναπαραστήσει γραφικά πως μοιάζει ως μοντέλο το κάθε ζώδιο.

Επικεντρώνεται και σε πολλές λεπτομέρειες, όπως πολύτιμος λίθος και στοιχείο του κάθε ζωδίου. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό! Ρίξτε μια ματιά!

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Πως θα έμοιαζαν τα Ζώδια αν ήταν Σύγχρονα Είδωλα της Μόδας. Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη! - Εικόνα0

Οι πολύτιμοι λίθοι του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου είναι ο γρανάτης και ο αμέθυστος, που εκπροσωπούνται τόσο στα μαλλιά και στο φόρεμα σε αυτό το σκίτσο. Ο Αέρας είναι το στοιχείο του ζωδίου του Υδροχόου, που απεικονίζεται στο αεράτο φόρεμα. Επιπλέον, τα σκουλαρίκια στο σκίτσο είναι το σύμβολο του Υδροχόου.

Ιχθείς 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Πως θα έμοιαζαν τα Ζώδια αν ήταν Σύγχρονα Είδωλα της Μόδας. Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη! - Εικόνα1

Οι όμορφες αποχρώσεις του αμέθυστου και του ακουαμαρίνη αντιπροσωπεύουν αυτό το ζώδιο. Φαίνονται στα όμπρε μαλλιά και το γοργονέ φόρεμα, το οποίο συμβαίνει επίσης να εκπροσωπεί και το με το στοιχείο των Ιχθύων: το Νερό.

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Πως θα έμοιαζαν τα Ζώδια αν ήταν Σύγχρονα Είδωλα της Μόδας. Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη! - Εικόνα2

Το στοιχείο του Κριού είναι η Φωτιά, που φαίνεται στην έντονη προσωπικότητα του μοντέλου, όπως και στο χτένισμα της. Οι πολύτιμοι λίθοι, τα διαμάντια και ο ακουαμαρίνης, αντιπροσωπούνται στο χρώμα των μαλλιών και το φόρεμα.

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαΐου

Πως θα έμοιαζαν τα Ζώδια αν ήταν Σύγχρονα Είδωλα της Μόδας. Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη! - Εικόνα3

Ο πολύτιμος λίθος του Απριλίου είναι το διαμάντι. Το σμαράγδι, ο πολύτιμος λίθος του Μαΐου, και το στοιχείο του Ταύρου που είναι η Γη, φαίνονται τόσο στα σκουλαρίκια, όσο και στο πράσινο φόρεμα.

Δίδυμοι 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Πως θα έμοιαζαν τα Ζώδια αν ήταν Σύγχρονα Είδωλα της Μόδας. Η Ταυρίνα είναι η ΠΙΟ Στιλάτη! - Εικόνα4

Το αεράτο φόρεμα αντιπροσωπεύει το στοιχείο του Αέρα, και η λευκή περλέ απόχρωση του, μαζί με το κολιέ, αντιπροσωπεύουν το μήνα Ιούνιο. Η σμαραγδένια πράσινη κορδέλα και τα σκουλαρίκια ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

error: Content is protected !!