Ποιο είναι το τυχερό σας χρώμα για το 2018 σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ξεχωριστό και να φέρει καλή τύχη σε κάποιον. Συνήθως παίρνουν τη σημασία που τους δίνουμε εμείς σε προσωπικό επίπεδο. Σε αντίθεση, ένα πιο γενικό σύμβολο καλής τύχης συναντάται στα χρώματα. Ο καθένας μας έχει ένα ισχυρό χρώμα, ίσως είναι εκείνο που θεωρούμε ότι μας ταιριάζει ή απλά είναι το αγαπημένο μας.

Διαφορετικά χρώματα έχουν διαφορετική σημασία και τα συσχετίζουμε με συγκεκριμένα πράγματα το καθένα. Το κόκκινο συμβολίζει την αγάπη, το πάθος, το θυμό, την αμαρτία, ενώ το πράσινο συμβολίζει τη γαλήνη, τη φύση, τη ζήλια. Επιπλέον, τα χρώματα συνεχώς επηρρεάζουν τις διαθέσεις των ατόμων και έχουν επίδραση στη συμπεριφορά μας σε υποσυνείδητο επίπεδο. Η ψυχολογία των χρωμάτων, δηλαδή η μελέτη των χρωμάτων και πως μας επηρρεάζουν ψυχολογικά, έχει αναπτυχθεί αρκετά και έχει γίνει αρκετά δημοφιλής.

Πληθώρα μελετών έχουν δείξει ενδιαφέρουσες επιδράσεις που έχουν τα διαφορετικά χρώματα στην ανθρώπινη συμπεριφορά και αντίληψη. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ότι οι άντρες βλέπουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες, όταν φοράνε κόκκινα ρούχα, αλλά το αντίθετο δεν ισχύει. Οι γυναίκες δε βλέπουν τα χρώματα των ρούχων των ανδρών ως παράγοντα που επηρρεάζει το πόσο ελκυστικοί είναι.

Το ζώδιό μας μπορεί να αποκαλύψει το τυχερό μας χρώμα για το 2018. Στο βίντεο που ακολουθεί, αποκαλύπτει το τυχερό χρώμα κάθε ζωδίου. Το χρώμα σας ταιριάζει με το αγαπημένο σας; Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!

Ποιο είναι το δικό σας χρώμα; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας!


Πηγή

error: Content is protected !!