Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους άντρες σε θέλουν…

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους άντρες σε θέλουν…

Κριός

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την περιπέτεια και επειδή στα μάτια του μοιάζεις ατρόμητη και θαρραλέα νιώθει ότι

θα ζήσει ανεπανάληπτες εμπειρίες μαζί σου. Χαρακτηριστικά: λατρεύει τη διασκέδαση, δεν τον νοιάζει αν δεν έχει τον πρώτο λόγο σε μια σχέση, είναι χαλαρός και δεν έχει πολλές απαιτήσεις.

Ταύρος

Ελκύεις κάποιον που: θέλει κάποιον στο πλευρό του που θα του είναι πιστός και κανείς δεν είναι πιο πιστός από έναν Τάυρο. Χαρακτηριστικά: Συναισθηματικά ώριμος, οικονομικά εξασφαλισμένος, υπομονετικός

Δίδυμος

Ελκύεις κάποιον που: μάλλον έχει κάποιο ένζυμο που τον κάνει υπερβολικά υπομονετικό, τι να πούμε θέλει να ζει με ένταση τη ζωή και λατρεύει τον υπερβολικά ενθουσιώδη και αλλοπρόσαλο χαρακτήρα των διδύμων- ακόμα και αν αυτός αλλάζει διάθεση κάθε 2 ώρες. Στην ουσία βαριέται εύκολα και θέλει κάποιον που θα τον κρατάει alert συνέχεια με όνειρα, ταξίδια και αρκετή τρέλα. Χαρακτηριστικά: Χαρούμενος, ανοιχτόμυαλος και πολύ (μα πολύ) χαλαρός.

Καρκίνος

Ελκύεις κάποιον που: δεν αναζητάει τίποτα περισσότερο από αγάπη και στοργή στη ζωή του αλλά και κάποιον που θα μπορέσει να του τα παρέχει για πάντα. Χαρακτηριστικά: Αισθαντικός, ιδιαίτερα σeξουαλικός και σοφός

Λέων

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ξεκάθαρα μια σύντροφο που θα κλέψει την παράσταση με την δημιουργικότητα και την εξυπνάδα της. Χαρακτηριστικά: Δοτικός, πολύ καλός ακροατής, γενναιόδωρος, υποχωρητικός

Παρθένος

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει σιγουριά και καθόλου εκπλήξεις και εσύ ως ένα από τα πιο σταθερά ζώδια τον τρελαίνεις γιατί σε βλέπει και σαν fixers- αυτή δηλαδή που βρίσκεται πάντα εκεί για να τον ξελασπώσει. Προσοχή μόνο μην σε εκμεταλλευτεί. Χαρακτηριστικό: Χαρισματικός, του αρέσει η διασκέδαση αλλά πάντα με μέτροΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Ζυγός

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ισορροπία αλλά και η δικαιοσύνη μέσα σε μια σχέση. Η συναισθηματική σου ευφυία είναι ένα ακόμα plus που τον τρελαίνει.

Χαρακτηριστικά: Φιλόδοξος, εσωστρεφής, καλόκαρδος

Σκορπιοί

Ελκύεις κάποιον που: θέλει μια σχέση με ένταση και πάθος. Το γεγονός ότι δεν είσαι καθόλου βαρετή ελκύει άτομα που έχουν όρεξη να ζήσουν πολύ δυνατές εμπειρίες.

Χαρακτηριστικά: Αυθεντικός, έξυπνος, εpωτικός

Τοξότες

Ελκύεις κάποιον που: του αρέσει το χιούμορ και η γενικότερη χαλαρή διάθεση. Ψάχνει κάποια γυναίκα με την οποία θα είναι και κολλητός εκτός από φίλος.

Χαρακτηριστικά: Χαλαρός, συντηρητικός, αστείος

Αιγόκερως

Ελκύεις κάποιον που: είναι ρεαλιστής και ψάχνει έναν άνθρωπο που θα έχει τα ίδια πιστεύω σχετικά με την ζωή.

Χαρακτηριστικά: Σοβαρός, φιλόδοξος, έξυπνος, όχι αισθαντικος και σίγουρα όχι ευαίσθητος

Υδροχόος

Ελκύεις κάποιον που: θέλει να ζήσει τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο- ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Και επειδή η δική σου γενναιοδωρία τον εμπνέει πολύ είναι έτοιμος να κάνει πράγματα μαζί σου.

Χαρακτηριστικά: Γενναιόδωρος, ευαίσθητος- ΠΑΡΑΠΟΛΥΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ

Ιχθύς

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την δημιουργικότητα, έχει ιδιαίτερη καλλιτεχνική ψυχή και ξέρει να εκτιμάει το καλό φαγητό και την καλή μουσική και στο πλευρό σου γνωρίζει ότι θα τα βρει όλα αυτά.

Χαρακτηριστικά: Έξυπνος, εσωστρεφής, αισθαντικός

 

error: Content is protected !!