Ο τύπος άντρα που ελκύεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

Κριός

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την περιπέτεια και επειδή στα μάτια του μοιάζεις ατρόμητη και θαρραλέα νιώθει ότι θα ζήσει ανεπανάληπτες εμπειρίες μαζί σου.

Χαρακτηριστικά: λατρεύει τη διασκέδαση, δεν τον νοιάζει αν δεν έχει τον πρώτο λόγο σε μια σχέση, είναι χαλαρός και δεν έχει πολλές απαιτήσεις.

Ταύρος

Ελκύεις κάποιον που: θέλει κάποιον στο πλευρό του που θα του είναι πιστός και κανείς δεν είναι πιο πιστός από έναν Τάυρο. Χαρακτηριστικά: Συναισθηματικά ώριμος, οικονομικά εξασφαλισμένος, υπομονετικός

Δίδυμος

Ελκύεις κάποιον που: μάλλον έχει κάποιο ένζυμο που τον κάνει υπερβολικά υπομονετικό, τι να πούμε θέλει να ζει με ένταση τη ζωή και λατρεύει τον υπερβολικά ενθουσιώδη και αλλοπρόσαλο χαρακτήρα των διδύμων- ακόμα και αν αυτός αλλάζει διάθεση κάθε 2 ώρες. Στην ουσία βαριέται εύκολα και θέλει κάποιον που θα τον κρατάει alert συνέχεια με όνειρα, ταξίδια και αρκετή τρέλα.

Χαρακτηριστικά: Χαρούμενος, ανοιχτόμυαλος και πολύ (μα πολύ) χαλαρός.

Καρκίνος

Ελκύεις κάποιον που: δεν αναζητάει τίποτα περισσότερο από αγάπη και στοργή στη ζωή του αλλά και κάποιον που θα μπορέσει να του τα παρέχει για πάντα.

Χαρακτηριστικά: Αισθαντικός, ιδιαίτερα σεxουαλικός και σοφός

Λέων

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ξεκάθαρα μια σύντροφο που θα κλέψει την παράσταση με την δημιουργικότητα και την εξυπνάδα της.

Χαρακτηριστικά: Δοτικός, πολύ καλός ακροατής, γενναιόδωρος, υποχωρητικός

Παρθένος

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει σιγουριά και καθόλου εκπλήξεις και εσύ ως ένα από τα πιο σταθερά ζώδια τον τρελαίνεις γιατί σε βλέπει και σαν fixers- αυτή δηλαδή που βρίσκεται πάντα εκεί για να τον ξελασπώσει. Προσοχή μόνο μην σε εκμεταλλευτεί.

Χαρακτηριστικό: Χαρισματικός, του αρέσει η διασκέδαση αλλά πάντα με μέτρο

Ζυγός

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ισορροπία αλλά και η δικαιοσύνη μέσα σε μια σχέση. Η συναισθηματική σου ευφυία είναι ένα ακόμα plus που τον τρελαίνει.

Χαρακτηριστικά: Φιλόδοξος, εσωστρεφής, καλόκαρδος

error: Content is protected !!