Ο Κριός θα ορμήσει ασυγκράτητος ενώ ο Ιχθύς δεν θα σε κυνηγήσει ποτέ! Ποια ζώδια διεκδικούν μέχρι τελικής πτώσης και ποια τα παρατάνε εύκολα;

Ποια ερωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν και με πόση διάρκεια. Με ποιους σε παίρνει να το παίζεις δύσκολη ή να το “ψειρίσεις” λίγο παραπάνω; Ποιοι θα…. τα παρατήσουν σε σύντομο χρονικό διάσημα κι αν το μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί θα έχει πετάξει πια;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αν φάει την “κεραμίδα” του έpωτα θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο αν θα το διαπιστώσει καν έτσι όπως θα είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον του. Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα και εντελώς απροσδόκητα. Κι αν στο μεταξύ το αντικείμενο του έpωτά του αρχίσει να ενδιαφέρεται, δυστυχώς …έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα. Συνέχεια παρακάτω…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο αξίζει τον έpωτά του θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και απροκάλυπτη “χυλόπιτα”. Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη κατάσταση θα εξακολουθεί την πολιορκία μέχρις ότου το αντικείμενο του πόθου του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν το πρόσωπο αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα σε κυνηγήσει με έναν τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να σε πείσει ότι είσαι ο απόλυτος έpωτας για εκείνον, το κεραυνοβόλο του πάθος, η αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη του τη ζωή. Το να μην ανταποκριθείς, θα κάνει για εκείνον κάπως πιο ενδιαφέρουσα την πολιορκία. Όμως παρά τα όσα δείχνει δεν πρόκειται και να του γίνεις κι εμμονή! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί την επόμενη μέρα (ή και την επόμενη ώρα) να αποκτήσει έναν καινούριο εpωτικό στόχο, γιατί βρήκε άλλη υποψήφια αδελφή ψυχή. Όμως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να επανέρχεται κατά διαστήματα στο κυνήγι του προς εσένα. Έτσι έχεις πολλές ευκαιρίες να το ξανασκεφτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και συνήθως δεν φλερτάρει για να …περνάει η ώρα. Το να σε τιμά δείχνοντάς σου την ερωτική του προτίμηση σημαίνει ότι αφήνει στα πόδια σου την καρδιά του και θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητο άτομο για να μη συγκινηθείς. Έστω όμως τώρα ότι εσύ δεν συγκινείσαι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Καρκίνος θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση δείχνοντας εμφανέστατα πόσο πληγώθηκε. Θα το θυμάται και θα σου το “φυλάει” για πολύ καιρό, μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Αν μετά αλλάξεις γνώμη, μην περιμένεις από εκείνον να κάνει βήματα. Είναι τώρα σειρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον πείσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

ΛΕΩΝ

Το να σε πολιορκήσει ερωτικά ένας Λέων είναι, κατά τη γνώμη του βέβαια, αληθινό προνόμιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή θεωρεί ότι εκείνος σου κάνει χάρη, μια πιθανή απόρριψη από μέρους σου είναι γεγονός εκνευριστικό και ακατανόητο. Και σαφώς δεν θα κάτσει να σκάσει για αυτό, τουλάχιστον μπροστά στα μάτια τα δικά σου αλλά και όλων των άλλων. Δεν θα επιμείνει και πολύ μαζί σου. Κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή του. Αν τώρα εσύ δεν έχεις εξαρχής τη βεβαιότητα ότι δεν σε ενδιαφέρει η περίπτωση, αλλά θέλεις να το ξανασκεφτείς, φρόντισε τουλάχιστον η αρχική σου απόρριψη να γίνει με τρόπο έμμεσο και διπλωματικό, ώστε να μην προσβάλει το περήφανο Λιοντάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κλασικός Παρθένος έχει σκεφτεί καλά πριν καταλήξει ότι κάποιο πρόσωπο αξίζει να γίνει το ταίρι του και θα προσπαθήσει να το διεκδικήσει με λογική και ευαισθησία. Όμως δεν είναι ο τύπος που θα κάνει τρέλες για να κερδίσει εκείνον που τον ενδιαφέρει. Αντίθετα θα δείξει το ερωτικό ενδιαφέρον του χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Επιπλέον δεν είναι ο τύπος που θα επιμείνει, αν δεν δει μια σχετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Δύσκολα ένας έpωτας θα του γίνει εμμονή. Θα επιστρατεύσει τη λογική του, θα ανακαλύψει άλλους τόσους λόγους για τους οποίους τελικά το άτομο δεν κάνει για αυτόν και θα αποχωρήσει διακριτικά. Και μάλλον αμετάκλητα.

error: Content is protected !!