Θες να τον ρίξεις; Τότε μην απαντάς στις κλήσεις του! Ποια είναι η τεχνική για να τον κατακτήσεις ανάλογα με το ζώδιο του

Είναι τελικά αλήθεια ότι η συνταγή για να κατακτήσεις και τον πιο δύσκολο άντρα είναι η αδιαφορία; Διάβασε το ζώδιο του και θα μάθεις.

Πόσες φορές έχεις εξαφανιστεί από μια σχέση για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου; Παλιό το κόλπο όσο και ο έpωτας. Σταματάς να δίνεις σημεία ζωής για να του αφήσεις ελεύθερο το πεδίο να σε κυνηγήσει. Λένε πως οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε. Πιάνει πάντα το κόλπο;

Διάβασε το ζώδιο του προσώπου που σ’ ενδιαφέρει!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ντόμπρος τύπος, εκφράζει πάντα τις σκέψεις του, κάνει αυτό που θέλει και σ’ όποιον αρέσει. Τα κόλπα και οι μπλόφες δεν τον αγγίζουν. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά, ναι, θα σε κυνηγήσει όταν εξαφανιστείς, ναι, θα κολλήσει αν το παίξεις αδιάφορη και κουλ, θα τσιμπήσει και θα τρέξει. Κόλπα από τη δική του πλευρά θα κάνει όταν σε θεωρήσει δεδομένη. Αν δεν σε ψάξει, έχασες!

Εκνευρίζεται: 1. Όταν δεν απαντάς στις κλήσεις του. 2. Όταν δέχεται πιέσεις και χάνει την ελευθερία του. 3. Όταν υπάρχει υπερβολική ησυχία γύρω του. 4. Όταν δικαιολογείσαι και του μιλάς γλυκανάλατα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σταθερός και αγαπά τις ξεκάθαρες καταστάσεις. Ή είσαι μαζί του ή δεν είσαι, μέση λύση δεν υπάρχει. Εκνευρίζεται τρομερά με αυτού του είδους τα κόλπα και αποσυντονίζεται. Θέλει να προχωράει αργά και σταθερά. Ότι χειρότερο λοιπόν να εξαφανιστείς ή να αδιαφορήσεις γι’ αυτόν. Όχι μόνο δεν θα κολλήσει μαζί σου αλλά κινδυνεύεις να μην τον ξαναβρείς άμα γυρίσεις. Επιπλέον, ζήλιες και αμφιβολίες τρυπώνουν στο μυαλό του, θα πεισμώσει και μετά άντε να τον επαναφέρεις. Δώστου προσοχή και περιποίηση για να κολλήσει.

Εκνευρίζεται: 1. Με την κακογουστιά και την ακαταστασία. 2. Όταν έχει να κάνει καιρό σeξ. 3. Όταν του μιλούν άσχημα. 4. Όταν δεν έχει λεφτά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν εξαφανιστείς και εσύ, μάλλον δεν θα συναντηθείτε πουθενά. Ο Δίδυμος κατέχει τα πρωτεία της εξαφάνισης, όχι για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός προσώπου αλλά γιατί στιγμιαία βρήκε κάτι νέο και απορροφήθηκε. Φυσικά και του αρέσει αυτό το κόλπο, όχι όμως για πολύ γιατί βαριέται. Ψάχνει μια σύντροφο που να μην του τα δίνει όλα στο πιάτο, να το παίζει λίγο δύσκολη αλλά χωρίς να του κάνει και τη ζωή δύσκολη. Αν θέλεις να κολλήσει μαζί σου, κέντρισέ τον εγκεφαλικά με έξυπνους τρόπους.

Εκνευρίζεται: 1. Όταν του κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα. 2. Όταν τον διακόπτουν στο τηλέφωνο ή έχει να κάνει με στενόμυαλους και απαισιόδοξους ανθρώπους. 3. Όταν περιορίζεται και δεν μπορεί να μιλήσει. 4. Όταν πρέπει να κάνει ησυχία ή να είναι συνεπής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος τσιμπάει με την αδιαφορία. Και αρχίζει : που είσαι, γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο, γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα; Του εξάπτεις το ενδιαφέρον και φυσικά απολαμβάνει την επανεμφάνισή σου. Τον πιάνουν όμως τόσες γκρίνιες και ανασφάλειες που στο τέλος αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο να το κάνεις. Σίγουρα θα το κρατήσει μανιάτικο και θα το κάνει και εκείνος σε ανύποπτο χρόνο, έτσι για να δεις τι ωραία που ήταν… Αυτός ο άντρας μπορεί να τρέξει να σε βρει και να σου εκφράσει συναισθήματα, όμως, θα έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του, θα σε κουράσει πολύ με τα ξεσπάσματά του. Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει, κανάκεψέ τον και ανέβασε την αυτοπεποίθησή του.

Εκνευρίζεται: 1. Με τη βία και τις απότομες αλλαγές. 2. Με την προκλητική συμπεριφορά. 3. Όταν αποχωρίζεται αγαπημένα πρόσωπα. 4. Όταν τον παραμελούν και δέχεται αχαριστία.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι εγωιστής και δεν αγαπά την αδιαφορία. Αν εξαφανιστείς, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα. Δεν γουστάρει την απόρριψη και θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω. Σε περίπτωση που σε κυνηγήσει, θα είναι για να ικανοποιήσει το εγώ του και να επιβεβαιωθεί. Δεν τίθεται θέμα κολλήματος, θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν του δίνεις σημασία. Αν βέβαια δεν το ενδιαφέρεις, δεν θα καταλάβει καν ότι εξαφανίστηκες και όταν κάποια στιγμή εμφανιστείς, θα ρωτήσει από ανθρώπινο ενδιαφέρον τι σου συνέβη.

Εκνευρίζεται: 1. Όταν τον απορρίπτουν ή τον αποφεύγουν. 2. Όταν δεν αποτελεί το κέντρο προσοχής. 3. Όταν δεν έχει τον πρώτο λόγο ή κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν. 4. Όταν δεν έχει λεφτά για να ζήσει άνετα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι λογικός και πρακτικός και όλα αυτά του φαίνονται παιδιάστικες αντιδράσεις. Είναι πολύ έξυπνος και δεν του αρέσουν οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους κόλπα για να κατακτήσουν έναν άντρα. Δεν θα κάτσει να σκάσει, θα βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί. Αυτός ο άντρας θα κολλήσει με την προσωπικότητά σου και δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με παιχνιδάκια. Δεν καταλαβαίνει αυτά τα τσαλιμάκια. Αν θέλεις, απαντάς στα τηλέφωνα, αν δεν θέλεις, το ξεκόβεις. Άσε που είναι ικανός να σε ψάχνει μέχρι και σε νοσοκομείο νομίζοντας πως έχεις πάθει κάτι. Και μετά αλίμονό σου αν πάρει τέτοια λαχτάρα.

Εκνευρίζεται: 1. Με την ασυνέπεια, την ανοργανωσιά, την ακαταστασία. 2. Με την γκρίνια, τα παράπονα, τα ξεσπάσματα. 3. Όταν πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του. 4. Όταν δεν απαντούν στα τηλέφωνα ή τα μηνύματά του.

error: Content is protected !!