Η πόλη του κόσμου που είναι μοιραίο να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιο σας

Η «γέννηση» μας χώρας ή πόλης υπολογίζεται από την στιγμή της ανακάλυψης, της πρώτης αποίκησης ή όταν υπογράφηκε μια δήλωση ανεξαρτησίας.

Οι αστρολόγοι μπορούν να συγκρίνουν το ζώδιο ενός ατόμου με το ωροσκόπιο ενός μέρος, ερμηνεύοντας τις πλανητικές αλληλεπιδράσεις είτε ως ευνοϊκές είτε ως δύσκολες. Το πώς η συγκεκριμένη πόλη σας επηρεάζει, εξαρτάται από την κοσμική αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο αυτών διαγραμμάτων.

Και αν δεν υπάρχει ποτέ καμια περίπτωση να… μετακομίσουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η ιδανική πόλη για τον καθένα μας για να την επισκεφτούμε έστω για λίγες ημέρες;

Δείτε, λοιπόν, ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιο σας και ετοιμάστε βαλίτσες:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου): Νέα Υόρκη

Η πόλη του κόσμου που είναι μοιραίο να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 2

Η σταδιοδρομία σας θα ανθήσει στη Νέα Υόρκη. Οι ταμειακές ροές θα είναι πιο ομαλές, ενώ θα δεχτείτε χρήματα από ασυνήθιστες πηγές. Η υγεία σας θα οχυρωθεί σε αυτό το μέρος, παρά την έλλειψη καθαρού, μπλε ουρανού. Η επικοινωνία θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο στις συνεργασίες σας και ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο στηρίζονται οι δεσμοί σας. Οι γρήγοροι ρυθμοί της Νέας Υόρκης, ταιριάζουν στον ενεργητικό Κριό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου): Σίδνεϊ

Η πόλη του κόσμου που είναι μοιραίο να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 3

Το έδαφος στο οποίο θα πατάτε, θα σας φέρει στο προσκήνιο και θα υποστηρίξει την επαγγελματική σας πορεία. Τα οικονομικά βελτιώνονται, αυξάνοντας τη σταθερότητα και τα κέρδη. Ο γήινος Ταύρος αγαπά να είναι στη φύση και η αίσθηση που αποπνέει το Σίδνεϊ θα ενισχύσει το αίσθημα της ευημερίας και της ζωτικότητας. Οι σχέσεις θα γίνουν πιο ισχυρές, αλλά μπορεί να συναντήσετε και κάποιον σπέσιαλ με μια σημαντική διαφορά ηλικίας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου): Σαν Φρανσίσκο

Η πόλη του κόσμου που είναι μοιραίο να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 4

Οι Δίδυμοι είναι τα πιο επικοινωνιακά ζώδια. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι θα τους ελκύσει η Silicon Valley, το κέντρο της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας και των νεοσύστατων επιχειρήσεων. Εάν είστε λάτρης των υπολογιστών ή το επόμενο αστέρι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τότε η σταδιοδρομία σας θα ανθίσει στο Σαν Φρανσίσκο. Για τους Δίδυμους που αναζητούν την αγάπη, η σωματική έλξη θα ενισχυθεί πάρα μα πάρα πολύ. Ακόμη κι αν είστε περαστικοί από την πόλη αυτή, μπορεί να πέσετε πάνω στον έpωτα της ζωής σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Βενετία

Η πόλη του κόσμου που είναι μοιραίο να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 5

Δεν είναι τυχαίο που ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και η Βενετία, γνωστή και ως η πόλη του νερού, έχει τον καρκίνο ως ζώδιο. Θα νιώθατε σαν στο σπίτι σας εδώ από την πρώτη στιγμή που θα πατούσατε το πόδι σας. Η σύνδεση της Σελήνης με τον Άρη σας δίνει ένα επιπλέον έναυσμα στην προσπάθειά σας να πετύχετε τους στόχους σας. Αν το να μετακομίσετε εδώ δεν είναι μια επιλογή, ένα ταξίδι θα επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Παρίσι

Η πόλη του κόσμου που είναι μοιραίο να ζήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας - Εικόνα 6

Οι Λέοντες θα έχουν μια βασιλική περιποίηση στο Παρίσι και αυτό είναι ακριβώς που θέλετε. Ο Ήλιος κυβερνά τόσο το ζώδιο του Λέοντα όσο και του Παρισιού, οπότε είναι σίγουρο πως η ζωή στην Πόλη του Φωτός θα σας προσφέρει μόνο τα καλύτερα. Κάθε δουλειά που θα αναλάβετε θα στεφθεί με επιτυχία λόγω της ισχυρής θέσης του Ήλιου. Οι σχέσεις θα πάρουν μια ασυνήθιστη τροπή καθώς οι ρομαντικές ιστορίες με ασυνήθιστους τύπους σας μαγεύουν.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

error: Content is protected !!