Ζώδια: Ο Ερμής σε Εξάγωνο με τον Άρη στις 8/2! – Φέρνει καλά νέα και εκπληρώνει στόχους!

Το Εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 8 Φεβρουαρίου 2019, φέρνει καλά νέα και εκπληρώνει στόχους. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Την Παρασκευή 8/2 ο Ερμής στον Υδροχόο σχηματίζει Εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό, χαρίζοντας μας δυναμισμό και αποφασιστικότητα!

Μπορούμε τώρα για να κάνουμε πράξη αυτά που θέλουμε και σχεδιάζουμε!

Εκμεταλλευόμαστε την ισχυρή μας θέληση, την διανοητικότητα στη δράση μας, την ορμητικότητα, την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό μας!

Καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε σημαντικούς στόχους και επιπλέον απολαμβάνουμε ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις!

Οι μετακινήσεις μας επίσης θα είναι ευχάριστες και ωφέλιμες

Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ

Είσαι δραστήριος και δυναμικός στις φιλικές σου σχέσεις και καταφέρνεις να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες. Διεκδίκησε τώρα ένα μεγαλεπήβολο στόχο και δεν θα χάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις ιδιαίτερα δυναμικός σήμερα και θα καταφέρεις εύκολα να λάβεις την επαγγελματική αναγνώριση που θες. Πες ναι σε νέες επαγγελματικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κοινωνικότητα σου τώρα φαίνεται να σε βοηθά, αφού εκπληρώνονται τα σχέδια σου και πραγματοποιείς την επέκταση που επιθυμείς. Πες ναι σε εξόδους και ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δραστηριοποιείσαι για να κερδίσεις χρήματα, ανανεώνεις συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και σεξουαλικές! Πραγματοποιείται μία μεγάλη επιθυμία!

ΛΕΩΝ

Στην συντροφική ζωή, θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία στόχους και σκοπούς, όπως και να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το άτομο που θες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, θα ενθουσιάσεις με την απόδοση σου. Ιδανική περίοδος για έναρξη άσκησης και διατροφής.

ΖΥΓΟΣ

Ενεργοποιείσαι για να κατακτήσεις κάθε σου ερωτικό στόχο, είσαι πολύ δημιουργικός και γοητευτικός, έχεις έντονη ερωτική διάθεση αλλά και πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς τώρα εύκολα να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Έρχεσαι πιο κοντά επικοινωνιακά με ένα άτομο του παρελθόντος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δραστηριοποιείσαι κοινωνικά, γίνεσαι επικοινωνιακός και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Δέχεσαι ευχάριστα μηνύματα και συναντάς κόσμο! Πάρε αποφάσεις τώρα που θα είναι για το όφελός σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να δραστηριοποιηθείς για να βελτιώσεις τις σταθερές σου σχέσεις, αλλά και την οικονομική σου κατάσταση. Έχεις πειθώ και γοητευτικό λόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός και ικανός να κάνεις πράξη ότι κι αν σκέφτεσαι και επιθυμείς! Έχεις ευχάριστα νέα, χαρμόσυνα μηνύματα και χαρούμενες συναντήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Κάνεις την ενδοσκόπηση σου τώρα και νιώθεις πιο δυνατός εσωτερικά και επιπλέον ανανεώνεσαι ψυχικά. Παρασκηνιακές επαφές ευνοούνται!

πηγή: oroskopos.gr

error: Content is protected !!