Ζώδια και Σχέσεις: Το πριν, το τώρα και το μετά τη σχέση

Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια πριν, κατά την διάρκεια και μετά τη σχέση; Διάβασε το παρακάτω άρθρο…

Ποια είναι η σχέση σου με τον Έρωτα πριν, μετά και κατά τη διάρκεια μίας σχέσης; Toκάθε ζώδιο σαφώς και λειτουργεί διαφορετικά από ένα άλλο, αλλά μήπως και το ίδιο αλλάζει ανάλογα με την περίσταση; Ας δούμε παρακάτω με μία δόση χιούμορ!

♈ ΚΡΙΟΣ

Πριν τη σχέση: Χόμπι το κυνήγι Θα κυνηγήσει και θα διεκδικήσει αυτό που θέλει όσο κανένας! Όσο πιο δύσκολο το θύμα, τόσο το καλύτερο! Είναι κυνηγός και το γουστάρει, πώς να το κάνουμε! Μέχρι να πιάσει το θήραμα όμως έχει το ενδιαφέρον. Μετά; Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Έρωτας ή Πόλεμος Βαριέται εύκολα και η σχέση θέλει την ανανέωση της. Για τον Κριό ανανέωση εστί επικό σεks ή επικός τσακωμός. Έρωτας και πόλεμος ίσον επιτυχία στη σχέση για έναν Κριό. Τι να πεις… Μετά τη σχέση: Τα σπάω όλα Μην τον βλέπεις έτσι. Στεναχωριέται όταν χωρίζει αυτό το δυναμικό πλάσμα. Όχι δεν θα κλάψει, δεν θα κυλιστεί στα πατώματα κι ούτε θα κλειστεί στο σπίτι. Η στεναχώρια του εκφράζεται με νεύρα-πολλά νεύρα- και αλίμονο σε όποιον του πει λίγο στραβά καλημέρα.

♉ ΤΑΥΡΟΣ Πριν τη σχέση: Να γνωριστούμε πρώτα Σιγά μην κάνει σχέση έτσι απλά. Κατ’ αρχήν όταν ο Ταύρος κάνει σχέση (νομίζει ότι) θα κρατήσει για πάντα. Οπότε, σκανάρει καλά το υποψήφιο ταίρι, το εγκρίνει η λογική του, μετά το συναίσθημα του και ύστερα προχωράμε! Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Άραγμα Παίρνει ένα σκοινί γερό, κάνει ένα ναυτικό κόμπο και πάει, τον έδεσε το γάιδαρο. Απέκτησε τη σιγουριά του, την άγκυρα του, το ταίρι είναι δικό του και δεν χρειάζεται να προσπαθεί πια για τίποτα. Δεν είναι έτσι Ταυράκι… Ο γαϊδαράκος μπορεί εύκολα να μασήσει το σκοινί και οδεύσει προς την ελευθερία… Μετά τη σχέση: Χάνω το μπούσουλα Ακόμα κι αν είναι δική του επιλογή, ακόμα κι αν δεν έχει απομείνει ίχνος συναισθήματος μέσα του, το γεγονός ότι χωρίζει, ότι αλλάζει την καθημερινότητα του, τις συνήθειες του, την ρουτίνα του και ότι πρέπει πάλι από την αρχή να γνωρίσει, να αρχίσει και να προχωρήσει μία σχέση, τον ρίχνει στα πατώματα…

♊ ΔΙΔΥΜΟΣ Πριν τη σχέση: Φλερτ Θα φλερτάρει με κάθε τρόπο, ακούραστα και με αρκετούς! Αυτός που θα έχει το γοητευτικότερο μυαλό αλλά και ταυτόχρονα θα καταφέρει να παίξει με το πολυμήχανο δικό του, θα έχει και την πρωτιά στο φλερτάθλημα! Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Φλερτ Είναι ο σύντροφος που ξέρει να σε φλερτάρει και κατά τη διάρκεια της σχέσης σας! Το θέμα είναι ότι το φλερτ δεν σταματάει μόνο στο σύντροφο… Χμμ… Μετά τη σχέση: Φλερτ Το φάρμακο για να ξεπεράσει ένα χωρισμό, είναι και πάλι φυσικά το… φλερτ! Το πολύ φλερτ!

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Πριν τη σχέση: Μοναξιά μου όλα Δεν την αντέχει τη μοναξιά, φοβάται, υποφέρει και θέλει ένα σύντροφο που θα τον φροντίζει και εκείνος με την σειρά του να τον προστατεύει…, για πάντα! Άχου το… Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Η θαλπωρή μου Η σχέση για αυτόν είναι ένα δεύτερο σπίτι, το δικό του σπίτι, που θέλει να κουρνιάσει, να προστατευτεί και να μείνει για πάντα εκεί. Αν γίνεται και συνέχεια ακόμα καλύτερα! (Οι Καρκίνοι λέγεται ότι είναι εκείνοι που επικοινωνούν περισσότερο με το ταίρι τους, ακόμα και από την τουαλέτα!) Μετά τη σχέση: Δεν μπορώ να ξεχάσω τα χρυσά σου μαλλιά Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό! Και να τον ξεπεράσει-λέμε τώρα- και να ξαναγαπήσει και να ξαναερωτευτεί, πάντα θα θυμάται εκείνον τον έρωτα. Πάντα…

♌ ΛΕΩΝ Πριν τη σχέση: Προσκυνήστε το είδωλο Συνηθισμένος στους θαυμαστές και στα θύματα της γοητείας του, δεν θα πέσει έτσι απλά. Πρέπει να συρθείς, να παρακαλέσεις, να κυνηγήσεις, να γίνει όλη η ζωή σου ο Λέοντας, αλλά όλα αυτά με αξιοπρέπεια. Άντε να βρεις το σωστό τρόπο τώρα… Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Άναψε μια λαμπάδα στο μπόι μου Θέλει καθημερινή επιβεβαίωση, συνεχή θαυμασμό, πάθος σαν την πρώτη φορά και ούτε στιγμή να βαλτώσει ο έρωτας! Κουραστικό μεν, με άξιο αντάλλαγμα δε! Μεγάλη και αληθινή αγάπη! Μετά τη σχέση: Θέλω να σε βλέπω να παρακαλάς Μόνος του θα πέσει στα πατώματα, θα κάνει λίγο τον Ξανθόπουλο που του συμπεριφέρθηκε έτσι η μοίρα και θα κλαίει με οδυρμούς! Με φίλους, θα ζητήσει την υποστήριξη τους η οποία ποτέ δεν θα είναι αρκετή αφού πρέπει όλοι να παρατήσουν τις ζωές τους και να ασχοληθούν με το δράμα του. Στον πρώην είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου και μόνο αν περάσει 2-3 ολόκληρες νύχτες κάτω από το σπίτι του, θα έχει δεύτερη ευκαιρία…

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πριν τη σχέση: Χαλί να με πατήσεις Δεν τον λες ακριβώς διεκδικητή, αλλά δεν έχει ίχνος ανώριμου εγωισμού και πάντα αν θέλει να στείλει μήνυμα, θα στείλει. Θα τρέξει για αυτόν που ποθεί, θα του πει τι νιώθει, θα επιδιώκει επαφές και κάποιες στιγμές θα γίνει μέχρι και «υπηρέτης» του, προκειμένου να τον γοητεύσει! Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Πατάς το χαλί όλο λάθος! Όλα τα παραπάνω καλώς ή κακώς τελειώνουν όταν η σχέση προχωρά. Τώρα η δουλειά του Παρθένου δεν είναι να σε υπηρετεί αλλά να κάνει την σχέση σας τέλεια. Μάντεψε πως! Επισημαίνοντας συνεχώς τα λάθη του συντρόφου, μιας και αυτός πιστεύει ότι είναι ήδη τέλειος! Καλό, ε; Μετά τη σχέση: Χαλί προς ανακύκλωση Αν τον θέλει θα τον διεκδικήσει, όπως στην αρχή αλλά μην ξεχνάς. Έχει πρόγραμμα ο Παρθένος και αδιαμφισβήτητο ταλέντο στο φλερτ. Θα προσπαθήσει να φέρει πίσω τον πρώην μεν, θα δημιουργήσει και μία νέα καβάτζα δε…

♎ ΖΥΓΟΣ

Πριν τη σχέση: Θέλω σχέση! Θα το πούμε κι ας θυμώσουν μερικοί. Αν κάποιος (καλό παιδί-πακέτο να’ναι) θέλει σταθερή σχέση, είναι και ο ιδανικός για το Ζυγό. Μ’αυτό προχωρά και με αυτό συνεχίζει! Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Έχω σχέση! Τι ζητάει ένας Ζυγός μωρέ; Συντροφικότητα και ηρεμία. Απόλυτα γλυκός και ολιγαρκής. Μία ισορροπημένη όμορφη σχέση είναι και η ευτυχία του! Δεν είναι γλύκας; Μετά τη σχέση: Κλαίω μέχρι να κάνω σχέση! Ημέρα πρώτη: Δεν μπορώ να ηρεμήσω, να φάω, να κοιμηθώ, να σταματήσω να κλαίω. Ημέρα δεύτερη: Γνώρισα τον Κώστα, πολύ ωραίος αλλά εγώ θέλω πίσω το Γιάννη! Ημέρα Τρίτη: Ο Κώστας μου είπε να είμαστε μαζί! Ξεχειλίζω από ευτυχία!

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πριν τη σχέση: Όλες οι γυναίκες είναι ξεδιάντροπες/Όλοι οι άντρες είναι γουρούνια Γνωρίζει κάποιον και η καχυποψία χτυπάει κόκκινο. Γιατί το είπε αυτό, τι εννοεί, λέει ψέματα, είναι ψεύτικος, τι κρύβει, παίζει και με άλλον. Του αρέσει το μυστήριο, το δύσκολο, το άπιαστο αλλά αν δεν τον ξεδιαλύνει, λύσει, προσεγγίσει αντίστοιχα, δεν προχωρά σε κάτι σοβαρό. Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Έλεγχος μέχρι και στη τουαλέτα! Η σχέση για να κρατήσει θέλει καλό σεks και φουλ συναίσθημα. Καλά ως εδώ. Όμως ο εκάστοτε σύντροφος οφείλει να είναι και υποχείριο του Σκορπιού. Τι φοράει; Που πάει; Με ποιον είναι; Τι λέει; Και άλλα τέτοια… φιλελεύθερα… Μετά τη σχέση: Θα σου καταστρέψω τη ζωή! Είτε είναι αυτός ο φταίχτης, είτε ο άλλος, είτε είναι δική του η απόφαση, είτε όχι, θα εκδικηθεί, θα τιμωρήσει, θα φερθεί σκληρά. Όσο πιο πολύ αγάπησε, τόσο μεγαλύτερη και η μετά χωρισμού κακία.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ Πριν τη σχέση: Σε βάζω στο στόχαστρο Λατρεύει το φλερτ, τις αμέτρητες νέες γνωριμίες αλλά όταν βάλει κάποιον στόχο, θα το παλέψει μέχρι να τον πετύχει! Και μάλιστα με τους πιο γοητευτικούς τρόπους. Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Βαρέθηκα… Ο σύντροφος του Τοξότη οφείλει να είναι συναρπαστικός, περίεργος, ξεχωριστός, διασκεδαστικός. Ο Τοξότης δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να βαρεθεί! Και βαριέται εύκολα… Μετά τη σχέση: Ε, και; Δεν είναι ότι δεν στεναχωριέται και ότι δεν πονάει με ένα χωρισμό. Απλά είναι τόσο αισιόδοξο το παιδί μας που ξυπνάει κάθε μέρα με μία ποικιλία σκέψεων: Θα ξαναγυρίσει σίγουρα, θα το ξεπεράσω σίγουρα, θα ξαναερωτευτώ σίγουρα! Ας πάρουμε όλοι παράδειγμα τον Τοξότη παρακαλώ!

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πριν τη σχέση: Μου κάνεις; Αν δεν είσαι ακριβώς αυτό θέλει και κυρίως που χρειάζεται ένας Αιγόκερως, δεν έχεις ελπίδα για κάτι σοβαρό. Από πολύ νεαρή ηλικία ξέρει τι θέλει ακριβώς στον έρωτα και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Γνωρίζει, ελέγχει, εγκρίνει. Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Μου κάνεις! Όταν ο Αιγόκερως έχει σχέση είναι έτοιμος να παλέψει για αυτή και κυρίως για να μην αποδειχθεί ποτέ ότι έκανε λάθος! Ο σύντροφος που θα επιλέξει-γιατί αυτός μόνο επιλέγει-πρέπει να κάνει κυρίως καλό στην κοινωνική του υπόσταση και ύστερα έρχονται και τα συναισθήματα… Μετά τη σχέση: Τελικά δεν μου κάνεις. Όποιος κι αν είναι ο λόγος του χωρισμού, για τον Αιγόκερω σημαίνει πως παρά τις προσπάθειες του και τον ακούραστο αγώνα του να την κρατήσει, τελικά απλά δεν άξιζε. Το λέει απλά η λογική του, άσχετα με το πόσο πληγώθηκε ή πονάει (δεν φαίνεται αλλά πίστεψε με, πονάει και πολύ μάλιστα)!

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πριν τη σχέση: Φίλοι! Φίλοι παντού! Αλλά και κολλητός, και σεksι, και γοητευτικός και να θέλει κάτι παραπάνω; Ε πώς να αντισταθεί το Υδροχοάκι για να μπει επιτέλους σε σχέση; Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Φίλοι και σεks! Όχι ότι αλλάζει κάτι από πριν. Απλά πλέον οι παρέες είναι κοινές, κοινά και τα ενδιαφέροντα, κοινά και τα όνειρα! Η φιλία παραμένει απλά συνοδεύεται και από έρωτα! Δεν είναι τέλειο; Μετά τη σχέση: Όχι πια σεks, μόνο φίλοι! Αυτήν την –κουκουρούκου για κάποιους- ανωτερότητα του Υδροχόου, λίγοι την καταλαβαίνουν… Ακόμα κι αν προδοθεί, ακόμα κι αν πληγωθεί, αργά ή γρήγορα δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει τον πρώην, φίλο. Κάπου εδώ μπαίνει ο Πασχάλης με τη Νατάσσα: Δεν θέλω τέτοιους φίιιιιλους…

♓ ΙΧΘΥΣ Πριν τη σχέση: Σε ονειρεύομαι! Ονειρεύεται ότι όλοι μας, απλά αυτός 24 ώρες το 24ωρο! Έναν μεγάλο ρομαντικό έρωτα που θα του αλλάξει τη ζωή. Έναν έρωτα με συναίσθημα, πάθος, ψυχική ένωση. Κατά τη διάρκεια της σχέσης: Ονειρευόμαστε! Και έρχεται η σχέση και γίνεται ποίημα! Πλέον τα όνειρα είναι κοινά, οι δύο ψυχές έγιναν ένα, ο έρωτας είναι οι αισθήσεις, τα βλέμματα, μία τρυφερή αγκαλιά, μία ρομαντική λέξη! Και το παραμύθι συνεχίζεται…(;) Μετά τη σχέση: Και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες, πίνω μπύρες… Κατάθλιψη, ανορεξία, ροπή προς τις καταχρήσεις και αυτοκαταστροφή. Μην ανησυχείτε!

error: Content is protected !!