Ζώδια και Έρωτας: Αυτοί είναι τα “Μπακούρια” και Αυτοι οι… killers του Ερωτικού παιχνιδιού που θα Βάλουν Φωτιά τα Κρεβάτια το 2018

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και η αλήθεια είναι, πως για κάποια ζώδια η ερωτική διεκδίκηση είναι μία μάχη στην οποία κατεβαίνουν ως αυθεντικοί killers με βαρύ οπλισμό και άγριες διαθέσεις! Μην τρέφετε όμως αυταπάτες! Καμιά φορά οι πιο μεγάλες μάχες χάνονται όταν οι killers προσπαθούν να διασχίσουν τα… σιγανά ποταμάκια! Τα δυνατά ό…

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και η αλήθεια είναι, πως για κάποια ζώδια η ερωτική διεκδίκηση είναι μία μάχη στην οποία κατεβαίνουν ως αυθεντικοί killers με βαρύ οπλισμό και άγριες διαθέσεις!
Μην τρέφετε όμως αυταπάτες! Καμιά φορά οι πιο μεγάλες μάχες χάνονται όταν οι killers προσπαθούν να διασχίσουν τα… σιγανά ποταμάκια! Τα δυνατά όπλα στην ερωτική διεκδίκηση δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται με την πρώτη ματιά. Κρυφά προσόντα και ταλέντα, αποδεικνύονται «ισχυρά χαρτιά» στο παιχνίδι της σαγήνης, όσων δεν έχουν προικιστεί με τα ένστικτα του κυνηγού.
Για να μην βγείτε απροετοίμαστοι στο… μέτωπο, αποκαλύπτουμε τα μυστικά όπλα και τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν όλα τα ζώδια για να υπερισχύσουν στα πεδία του πολέμου! Όπου δεν δίνεται μάχη… σώμα με σώμα, το μυαλό και η εξυπνάδα είναι τα καλύτερα διαπραγματευτικά χαρτιά!

Κριός

Πιο τολμηρός και αποφασιστικός δεν γίνεται! Ο Κριός είναι σωστός κυνηγός στο θέμα της ερωτικής διεκδίκησης. Όταν το ραντάρ του εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου, δεν διστάζει να μπει μπροστά και να σαρώσει όλο τον ανταγωνισμό. Με αυτή τη λογική θα επιλέξει ότι πιο ελκυστικό και σέξι κυκλοφορεί γύρω του και θα κάνει την πρώτη κίνηση χωρίς κανέναν δισταγμό. Η τόλμη του και η μεγάλη του αυτοπεποίθηση τον κάνει ακαταμάχητο στα μάτια των άλλων.
Ιδανικά ταίρια για… παιχνίδι, είναι οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί και οι Κριοί, αλλά όταν αναζητά κάτι πιο σταθερό θα τα καταφέρει καλύτερα με έναν Δίδυμο, έναν Τοξότη, έναν Λέοντα ή έναν Υδροχόο.

Ταύρος

Ο ρομαντικός Ταύρος έχει μεθόδους βγαλμένους από το στυλ των παλιών εραστών. Πολύ γλυκά και πολύ υπομονετικά, θα καταφέρει το αντικείμενο του πόθου του να κάνει εκείνο την πρώτη κίνηση και να τον διεκδικήσει, αλλά πάντα θα έχει το πάνω χέρι. Οι κινήσεις του είναι διακριτικές, αλλά κάνουν τεράστια διαφορά! Ένα απαλό άγγιγμα στο χέρι, ένα σιγανό ψιθύρισμα, είναι αρκετά για να φορτίσουν ερωτικά την ατμόσφαιρα, πριν καν καταλάβεις τι κάνει!
Όταν επιζητά κάτι εφήμερο έλκεται από την τόλμη των Κριών, των Σκορπιών και των Παρθένων, αλλά για πιο σοβαρές σχέσεις επιζητά την ποικιλία και την πρόκληση που φέρνουν οι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος χρησιμοποιεί το πιο δυνατό ερωτικό του στοιχείο στην διεκδίκηση, το μυαλό του! Η επικοινωνιακή του δεινότητα είναι αρκετή για να αποπλανήσει οποιονδήποτε θελήσει και όταν οι λέξεις δεν είναι αρκετές θα χρησιμοποιήσει την γλώσσα του σώματος. Το φλερτ είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τον Δίδυμο, που πρέπει πάντα να τον κρατάει σε εγρήγορση, αλλιώς βαριέται και ξενερώνει εύκολα. Αν δεν υπάρχει δράμα, ένταση και ενδιαφέρον θα την «κάνει» με ελαφρά πηδηματάκια και γρήγορα!
Όταν θέλει να περάσει απλά χαλαρά την ώρα του με κάποιον, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Παρθένοι θα του κρατήσουν καλά συντροφιά μέχρι να επιζητήσει κάτι πιο μόνιμο με έναν εξισορροπιστή Ζυγό, έναν αποφασισμένο Κριό ή έναν εξίσου δυνατούς εγκεφαλικούς παίκτες σαν τους Υδροχόους.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος εμπλέκεται στο ερωτικό παιχνίδι χωρίς να το καταλάβει ούτε αυτός, αλλά ούτε και οι άλλοι! Το φλερτ ξεκινάει σαν μία φιλική συζήτηση, στην οποία το άλλο μισό «παγιδεύεται» από την διάθεση του Καρκίνου να γίνει ο βράχος πάνω στον οποίο θα στηριχτούν για να πουν όλο τους τον πόνο! Αν χώρισες πρόσφατα ή η μέρα σου ήταν απαίσια, ο Καρκίνος είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να ισιώσει όλα τα στραβά της ζωής σου! Και εκεί που κλαίτε σαν δύο φιλενάδες που τα χώνουν στον σκορδόπιστο πρώην, τα πράγματα παίρνουν μία άλλη τροπή…
Αν για οποιοδήποτε λόγο αναζητήσει κάτι εφήμερο και περιστασιακό θα ταιριάξει τη συναισθηματική του πολυπλοκότητα με έναν Λέοντα ή έναν Ιχθύ ή έναν Αιγόκερο, αλλά ας μην γελιόμαστε ο Καρκίνος θέλει τα πάντα από έναν σύντροφο και τα θέλει για πάντα. Σε αυτήν την περίπτωση ιδανικά ανταποκρίνονται οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.

Λέων

Woman talking to bartender at bar
Ο Λέοντας πρέπει να είναι και να αισθάνεται πρώτος ακόμα και στο φλερτ Όμως όσο σημαντικό είναι για εκείνον να τον εκτιμάς και να τον θαυμάζεις, άλλο τόσο σημαντικό είναι και για εκείνον να είναι το έτερον του ήμισυ κάποιος που βρίσκει συναρπαστικό και άξιο να σταθεί δίπλα του. Η τέχνη της σαγήνης είναι απλό παιχνιδάκι για τον Λέοντα, με κάθε κίνηση να έχει αναγορευτεί σε κανονική επιστήμη! Όταν ξέρει πως είσαι αυτό που θέλει, θα χρησιμοποιήσει όλο του το οπλοστάσιο, που περιέχει δολοφονικά χαμόγελα, βλέμματα όλο σημασία που σε καρφώνουν και ακαταμάχητη γοητεία!
Για… προπόνηση, του αρέσει να προκαλεί πνευματικά τους Υδροχόους, τους ευμετάβλητους Δίδυμους και τους ευαίσθητους Καρκίνους, αλλά για να χτίσει μία μόνιμη αυτοκρατορία των αισθήσεων ζητάει πρόκληση και εγρήγορση που θα βρει μόνο σε έναν Κριό, έναν Ζυγό ή έναν Τοξότη.

Παρθένος

Ένας Παρθένος βάζει φωτιά στο ερωτικό παιχνίδι με τις εναλλαγές διάθεσης του. Την μία στιγμή είναι ντροπαλός και συγκρατημένος και την άλλη εκπέμπει έντονο ερωτικό μαγνητισμό. Δεν αφήνει χώρο σε τυχαίους ανθρώπους να εισέλθουν στον κύκλο των θαυμαστών του, αν δεν πειστεί πως ήρθαν για να μείνουν. Χρησιμοποιεί την ευφυΐα, την σεξουαλικότητα και την επιτηδευμένη του παιδικότητα για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και ο συνδυασμός ξυπνάει το πάθος στα υποψήφια… θύματα!
Δεν αποζητά το εφήμερο, αλλά το σεξ γίνεται γι΄ αυτόν μία σωματική ανάγκη που αν χρειαστεί θα ικανοποιήσει με έναν Δίδυμο, έναν Σκορπιό ή έναν Υδροχόο. Για τις μακροχρόνιες σχέσεις επιζητά περισσότερο ρομαντισμό, συντροφικότητα και σταθερότητα που βρίσκει εύκολα με έναν Ταύρο, έναν Καρκίνο, έναν Αιγόκερο ή έναν ομοίως τελειομανή Παρθένο.

Ζυγός

Passionate sensual woman with red lips in hotel room with lover, couple foreplay
Ο Ζυγός έχει την ικανότητα να γοητεύει τους πάντες γιατί το ερωτικό του παιχνίδι δεν προσβάλλει και δεν δημιουργεί αίσθημα αντιπαλότητας σε κανέναν. Το φλερτ είναι μία απόλυτα φυσιολογική διαδικασία για εκείνον και έχει όλα τα χαρίσματα από την Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο του. Έχει χάρη, γοητεία και ομορφιά και οι κινήσεις του είναι γεμάτες με αυτοπεποίθηση και ρομαντική διάθεση.
Όταν δεν επιζητά την σταθερή δέσμευση και το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι απλά… η τέχνη για την τέχνη, θα βρει έναν καλό συμπαίκτη σε έναν Ταύρο, έναν άλλο Ζυγό ή έναν Κριό. Αν όμως θέλει να ζήσει το όνειρο για πάντα με κάποιον, τότε ο Δίδυμος, ο Λέοντας και ο Υδροχόος είναι αυτοί που θα προσφέρουν περισσότερη συγκίνηση και ποικιλία στο παιχνίδι.

Σκορπιός

Έχει πάρει Μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι και είναι γενετικά προγραμματισμένος για να προκαλεί! Η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο, όταν εντοπίσει αυτό που θέλει, αλλά έχει και την αντίστοιχη ευαισθησία που ισορροπεί την κατάσταση όταν βάζει μπροστά την περιπαιχτική του διάθεση. Τον ιντριγκάρουν οι αντιδράσεις των άλλων, όταν μοιράζει βλέμματα όλο νόημα, χαμογελάει πονηρά ή σε αγγίζει «δήθεν τυχαία», γιατί πολλές φορές, το φλερτ δεν είναι παρά ο αυτοσκοπός του Σκορπιού. Δεν χρειάζεται να καταλήξει κάπου, απλά να του κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο για όσο ασχοληθεί.
Για ένα one-night-stand που θα μείνει αξέχαστο και στους δύο, θα επιλέξει ιδανικά έναν Ταύρο, έναν Τοξότη ή έναν Κριό. Επειδή όμως οι σχέσεις με νόημα και προοπτική είναι κάτι που δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό του, τα ταίρια που θα τον κάνουν να βγάλει στην επιφάνεια όλη την κρυμμένη του ευαισθησία είναι οι Ιχθύς, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι.

Τοξότης

Τους αρέσει η περιπέτεια, οι συχνές αλλαγές και η ανάλαφρη πλευρά της ζωής που το φλερτ είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού. Ένας Τοξότης είναι συναρπαστικός, προκλητικός και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, ενώ εύκολα γίνεται το επίκεντρο της προσοχής με τις ιστορίες, το χιούμορ του και την διάθεση του για ζωή που είναι μεταδοτική! Του αρέσει να ιντριγκάρει το αντικείμενο του πόθου του, αλλά θα αλλάξει εύκολα τους κανόνες με ένα αυθόρμητο και αισθησιακό άγγιγμα, αφού το σώμα του είναι ένα από τα όπλα που χρησιμοποιεί για να σαγηνεύσει. Οι εναλλαγές στη διάθεση του ωστόσο προκαλούν πολλές φορές σύγχυση. Την μία στιγμή γελάει και δείχνει να περνάει καλά και την άλλη βυθίζεται στον σκοτεινό εαυτό του και απομακρύνεται συναισθηματικά, αφήνοντας το ταίρι του πληγωμένο και ενοχικό.
Ερωτικά βάζει φωτιές με έναν Σκορπιό ή έναν άλλο Τοξότη, αλλά όταν ψάχνει για σοβαρή συναισθηματική δέσμευση οι Ζυγοί, οι Δίδυμοι και οι Λέοντες μπορούν να του την προσφέρουν καλύτερα απ΄ οποιονδήποτε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει μία πολύ ευθεία και ειλικρινή αντιμετώπιση στο θέμα φλερτ Είναι πάντα ανοιχτός, αλλά πολλές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια οι επιφυλάξεις του, που τον κρατάνε σε απόσταση. Αυτό είναι ένα στοιχείο κλειδί της γοητείας του, που ιντριγκάρει τους άλλους να ανακαλύψουν τι κρύβει κάτω από την ψύχραιμη ή και φαινομενικά ψυχρή επιφάνεια της αυτοσυγκράτησης. Δεν θα ασχοληθεί με τίποτα και κανέναν που δεν του κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά όταν βρει αυτό το «κάτι» θα χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του σώματος του για να ανάψει το πράσινο φως.
Οι περιστασιακές περιπέτειες θα τον οδηγήσουν εύκολα στην αγκαλιά ενός Κριού, ενός Καρκίνου ή ενός Ζυγού, αλλά την σταθερότητα θα την βρει στο πλευρό ενός Ταύρου, ενός Σκορπιού ή ενός Παρθένου.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γεννημένοι γητευτές. Το φλερτ τους εξιτάρει γιατί δείχνει πόσο χαρισματικοί και σαγηνευτική προσωπικότητα μπορούν να έχουν. Δεν θα φλερτάρουν απαραίτητα με ένα μόνο άτομο, αλλά με όλο το δωμάτιο ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ τους και όλο το πάθος που αποπνέουν με κάθε τους κίνηση. Τους αρέσει η τέχνη του αιφνιδιασμού και δεν θα επαναλάβουν δεύτερη φορά τις ίδιες μεθόδους για να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον.
Τους αρέσουν οι συχνές εναλλαγές συντρόφων και δημιουργούν καυτούς συνδυασμούς με έναν Σκορπιό, έναν Ιχθύ ή έναν Λέοντα. Όταν αισθάνεται πως θέλει να δοκιμάσει να δεσμευθεί, έχει περισσότερες πιθανότητες να ανακαλύψει την πνευματική επαφή που χρειάζεται στην ζωή του σε έναν Δίδυμο, έναν Ζυγό ή έναν Τοξότη.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς ζουν πολλές φορές σε ένα ροζ συννεφάκι το οποίο ελάχιστη σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ειδικά στα ερωτικά ζητήματα είναι δύσκολο πολλές φορές να ξεχωρίσουν την αλήθεια από την ρομαντική εικόνα που έχουν πλάσει στο κεφάλι τους. Η φυσική τους συστολή δεν τους βοηθάει ιδιαίτερα στην ερωτική διεκδίκηση και έτσι πολλές φορές, μπορεί να καταφύγουν να δημιουργήσουν έναν «φανταστικό» χαρακτήρα που λέει και κάνει όσα εκείνοι δεν θα τολμούσαν ποτέ. Ωστόσο αυτό είναι το πιο δυνατό τους χαρτί! Χωρίς να πουν ούτε μία λέξη, ασκούν μυστική γοητεία που έχει έντονη βαρυτική έλξη και τους κάνει να δείχνουν μυστηριώδεις, αισθησιακοί και ευαίσθητοι στα μάτια των άλλων.
Σπάνια επιζητούν κάτι εφήμερο, αλλά αν τους προκύψει θα είναι καλό για όσο κρατήσει με έναν Ταύρο, έναν Ζυγό ή έναν Υδροχόο. Οι πιθανότητες να συντονιστεί συμπαντικά με μία άλλη ψυχή στο διηνεκές αυξάνονται όταν ενωθεί με έναν Καρκίνο, Σκορπιό, ή Αιγόκερω.

 

error: Content is protected !!