Ζώδια και άντρες: Τι χαρακτηριστικά έχουν ανάλογα με το ζώδιο

Ζώδια και άντρες: Τι χαρακτηριστικά έχουν ανάλογα με το ζώδιο; Όλες οι γυναίκες λίγο πολύ θα χαζέψουμε τα ζώδια! Δες εδώ ανάλογά με το ζώδιο του καλού σου, τι να περιμένεις!

Κριός

Ο άνδρας αυτός είναι αυτό που λέμε «αρσενικό» με όλη τη σημασία της λέξης. Διαθέτει ανεξάντλητη κινητήρια δύναμη που τον ωθεί διαρκώς σε δράση και αυτοεπιβεβαίωση. Αγνοώντας την αίσθηση του μέτρου μπορεί να πάει πολύ ψηλά και να κάνει πάρα πολλά. Μπορεί να μπει επικεφαλής στη μάχη εμψυχώνοντας τους πάντες. Σιχαίνεται τις κολακείες και τα υποκριτικά χαμόγελα. Έχει έμφυτο σeξ απίλ. Όλα επάνω του αποπνέουν μια αντρική γεύση, η φωνή είναι μπάσα και κάπως βραχνή, το βλέμμα δυνατό και το χρησιμοποιεί για να καθηλώσει. Τον διακρίνει μια σαρκαστική διάθεση. Ο άντρας αυτός δεν χάνει την αρρενωπότητα του.

Ένας θρύλος στο χώρο του κινηματογράφου ο Μάρλον Μπράντο αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του ζωδίου. Ένα άλλο δείγμα αυτών των χαρακτηριστικών ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ, ο γνωστός Ντεμίρ που καθήλωσε τις θαυμάστριες του ακριβώς με αυτή τη μοναδική γοητεία. Αυτός ο άντρας ξέρει να αγαπάει να κάνει θυσίες για τη γυναίκα που θα διαλέξει, αλλά δεν ανέχεται τις εξαρτήσεις την γκρίνια και τη μιζέρια εκ μέρους της. Δεν θα διστάσει στην κυριολεξία να την πετάξει από το παράθυρο αν δεν πληρεί τους όρους που αυτός έχει θέσει για το ταίρι του.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Ταύρος

Το πείσμα των ταύρων στον εργασιακό και οικονομικό χώρο έχει να κάνει με τα βαθύτερα συμπλέγματα τους. Έχω το δικό μου σπίτι, χρήμα, πολυτέλεια, καλό φαγητό, τρυφερό ήρεμο σeξ, και κυρίως…αποταμίευση και μόνο τότε «υπάρχω». Μην ξεχνάμε ότι ο διάσημος ψυχίατρος- ψυχαναλητής Σίγκμουντ Φρόιντ ήταν ταύρος. Η «απόλαυση» για τους ταύρους, είτε λέγεται γεύση είτε «λίμπιντο¨, είναι συνυφασμένη με το κύτταρό τους.

Άλλος ένας διάσημος ταύρος γνωστός για τα εpωτικά πάθη του σε σημείο που τα έκανε ύμνους και ποιήματα, είναι ο ποιητής Κώστας Καβάφης. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντείβιντ Μπέκαμ άλλο ένα δείγμα πείσματος και αγάπης στο χρήμα και πίστης στην οικογενειακή εστία (παρόλο που πολλές γυναίκες θα ήταν πρόθυμες να μπουν στο προσωπικό του χαρέμι, εκείνος τη φωλιά του δεν την χάλασε). Σταθερότητα και ηρεμία στο χώρο απαραίτητα για τον φίλο ταύρο.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Δίδυμοι

Χαρακτηριστικό του η νεανική κορμοστασιά του. Πνευματώδης με μεγάλη ζωντάνια, με διάφορες γνώσεις, ακόμα και χαμηλής μόρφωσης να είναι καταφέρνει να σταθεί σε κύκλους διανοούμενων και συχνά να εντυπωσιάσει. Ακόμα και σαν ωροσκόπος μόνο ο Δίδυμος μπορεί να λειτουργήσει πνευματικά. Είναι φτιαγμένος από τη στόφα του ρήτορα. Οι κινήσεις του είναι νευρικές, οι γκριμάτσες του προσώπου του συμπληρώνουν ότι λείπει πιθανά από το λεκτικό οπλοστάσιο του. Εpωτικά εντυπωσιάζεται εύκολα και άλλο τόσο εύκολα ξεχνά. Δε νομίζω ότι πραγματικά μπορεί να αγαπήσει. Είναι μάλλον επίπεδος σε αυτό το θέμα. Αγαπά όποιον η όποια μπορεί να του λύνει ως Αλαντίν τα προβλήματά του. Σε αντάλλαγμα θα τον γεμίσει με αισιοδοξία και νεανική τρέλα. Φλερτάρει με τα πάντα. Με ιδέες, με τέχνες, με επαγγέλματα, με φιλίες και είναι τρομερά ανυπόμονος με ό,τι και να καταπιαστεί. Στο θέμα του σeξ αναζητά τα πάντα και είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε εμπειρία. Ο γάμος δεν είναι στις αναγκαιότητές του. Αν κάνει ένα γάμο σε νεαρή ηλικία έχει καλώς. Αλλιώς, αν αργήσει δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα παντρευτεί σε μεγάλη ηλικία. Ο Αλ Πατσίνο π.χ δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ο Τζόννυ Ντεπ παντρεύτηκε νωρίς, υπήρξε ένα πολύ κακό παιδί και τώρα που μεγάλωσε…χώρισε.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.–.-.

Καρκίνος

Δεν Θεωρείται το καλύτερο δείγμα αντρικού σωματότυπου. Είναι εύσωμος και ίσως και πλαδαρός, μάτια μελαγχολικά και βάδισμα κάπως βαριεστημένο, κουρασμένο σαν να σηκώνει το βάρος όλου του πλανήτη. Είναι επιφυλακτικός και δεν είναι εύκολο για τους άλλους να τον ψυχολογήσουν. Θεωρείται ο καλύτερος γιος του ζωδιακού προσέχει τους γονείς του και ειδικά τη μάνα από την οποία δεν κόβει τον ομφάλιο λώρο ποτέ. Με τον ίδιο ασφυκτικό τρόπο προσκολλάται και στη γυναίκα του, την οποία κουράζει με την συνεχή γκρίνια του και τις ανασφάλειες του. Χρειάζεται μια μάνα να τον κουμαντάρει και συγχρόνως να έχει την εντύπωση ότι εκείνος χειρίζεται τα νήματα αυτής της σχέσης.

Του αρέσει να ανήκει σε οικογένεια. Δεν είναι αυτόνομος. Γι’ αυτό είναι προσκολλημένος σε παλιές ιδέες, σχέδια, έπιπλα, θεωρίες κλπ. Αυτό το χαρακτηριστικό του να τον νιώθουν οι άλλοι σαν τον αδελφό τους τον κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και γι’ αυτό συχνά τον χρήζουν μέλος σε κοινωφελείς ομάδες. Σε θέματα εpωτικά και σeξ είναι μάλλον αμυντικός παρά επιθετικός. Προτιμά να δέχεται τις θωπείες της συντρόφου του, να του κάνουν μασάζ κλπ. Συντηρεί μια προσωπικότητα με κολακείες και κάποιες συνταγές καλοσύνης. Αυτό του δίνει την χαρακτηριστική του δημοτικότητα. Ένας γνωστός Καρκίνος είναι ο Τομ Κρουζ.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Λέοντας

Η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι η δύναμη. Γεννημένος αρχηγός, δεν δέχεται να τον κατευθύνουν ούτε οι γονείς του. Αν επέλθει κάποια σύγκρουση με τους γονείς σίγουρα θα κάνει μια υπομονή στα πλαίσια της περηφάνιας του και μόλις νιώσει ικανός θα φύγει από την κηδεμονία τους και δεν θα γυρίσει πίσω ούτε να κοιτάξει. Είναι γεννημένος νικητής και αυτό φαίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής του. Δεν είναι δειλός. Διαθέτει μεγάλα αποθέματα ψυχικού σθένους και έχει μια βασιλική μεγαλοπρέπεια. Ακόμα και αν έχει στο πορτοφόλι του την τελευταία δεκάρα, αν χρειαστεί, θα την προσφέρει με ένα ύφος βασιλικό και ας ξέρει ότι θα του λείψει την επόμενη μέρα. Σαφώς είναι πομπώδης με ύφος και παράστημα αυτοκράτορα. Θεωρείται ζώδιο συγγνώμης, συγχωρεί τα πάντα ακόμα και τα λάθη στη δουλειά αν είναι αφεντικό, αλλά δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον εξευτελισμό και την ταπείνωση που θα του επιβάλλουν. Γι’ αυτό σε περίπτωση απιστίας της συντρόφου του ή της όποιας χειραγώγησής του είναι ικανός να χειροδικήσει, να πετάξει ρούχα από το παράθυρο ή να τα σκίσει. Το νόημα αυτής της κρίσης είναι «σε συγχωρώ μεν αλλά ΦΥΓΕ». Η επόμενη φράση είναι… χάσου από τα μάτια μου. Αν τώρα αυτό το ταίρι αργότερα χρειαστεί μια στήριξη ηθική ή οικονομική θα της την προσφέρει χωρίς όμως πισωγύρισμα. Αντιπροσωπευτικός Λέοντας ο οποίος συμπαραστέκεται με αυτοθυσία στη σύζυγό του Μέλανι Γκρίφιθ στα σοβαρά προβλήματα υγείας που εκείνη αντιμετωπίζει είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας. Άλλος λέοντας είναι ο Χάρισον Φορντ.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-

Παρθένος

Σον Κόνερυ, Ρίτσαρντ Γκιρ. Δεν χρειάζονται συστάσεις πασίγνωστοι και οι δύο. Αγέραστοι και αειθαλείς. Όπως το λέει ο Σον Κόνερυ και στη διαφήμιση. Κάποιοι δεν γερνούν απλά…ωριμάζουν. Ευθυτενείς, με ύφος ειρωνικό και κάπως σαρκαστικό και με μια ειρωνική απάντηση έτοιμη προς εκτόξευση. Η εμφάνιση του είναι συνήθως παγερή και αποθαρρύνει τις γυναίκες που πρόθυμα ονειρεύονται εpωτικά σενάρια ρομαντικών εποχών. Λειτουργεί με μια λογική λες και στο μυαλό του μέσα έχει ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Σπάνια πέφτει θύμα παθών και εξαρτήσεων. Και αν το κάνει, συνήθως βρίσκει τη δύναμη να το πολεμήσει, στην κυριολεξία να το αφανίσει. Αγαπά την εργασία του, και φροντίζει για την υγεία του τηρώντας το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή». Είναι πάντα σε φόρμα. Είναι οι γυναίκες παρθένοι που συχνά παχαίνουν και έχουν μια τάση λαιμαργίας. Στους άντρες δεν το συναντάμε αυτό. Είναι εξαιρετικά επιδέξιος στην επίλυση δύσκολων οικονομικών προβλημάτων. Στην εποχή μας λοιπόν πρέπει να σκεφτούμε όλες μας σοβαρά την συνύπαρξη με έναν άντρα παρθένο. Αν πρόκειται να τον χαρακτηρίσουμε με μία μόνο λέξη αυτή θα είναι «απρόσιτος». Μιλάμε πάντα για τα εpωτικά. Γιατί στα θέματα συζήτησης και επικοινωνίας τα πάει θαυμάσια. Τεκμηριώνει. Η επιστήμη της λογικής θαρρείς ότι φτιάχτηκε γι’ αυτόν. Η αυτονομία και η δύναμη του συχνά τον κάνουν αρνητή του γάμου.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

error: Content is protected !!