Δώστε βάση: Να ποια εποχή του χρόνου αγαπάει το κάθε ζώδιο! Το φθινόπωρο είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη εποχή των…

Μιας και αργεί ο Σεπτέμβρης, αργούν και τα κρύα και οι βροχές.

Ωστόσο, ως Αιγόκερως που είμαι αγαπάω το κρύο και τρελαίνομαι για χουχούλιασμα κάτω από τις κουβέρτες.

Με τα άλλα ζώδια όμως τι γίνεται;

Εποχές και Ζώδια

Κριός

Ο αγαπητός Κριός αγαπάει το φθινόπωρο και την Άνοιξη αλλά μισεί το καλοκαίρι και τον χειμώνα, λόγω υπερβολικής ζέστης και κρύου. Επίσης, η Άνοιξη του φέρνει στο προσκήνιο κάποιες αλλεργίες αλλά προσπαθεί να μην δώσει σημασία.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι λάτρης του καλοκαιριού, ωστόσο δεν λέει όχι σε έναν μικρό χιονοπόλεμο. Αγαπάει όλες τις εποχές αλλά το καλοκαίρι είναι το αγαπημένο του.

Δίδυμοι

Ο γκρινιάρης Δίδυμος αγαπάει τον χειμώνα και μισεί το καλοκαίρι. Η υπερβολική ζέστη του προκαλεί νεύρα (και άλλα;) και προτιμάει να πέσει σε χειμερία νάρκη παρά να ζήσει άλλο ένα ακόμα καυτό καλοκαίρι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος λατρεύει την Άνοιξη με τις πεταλουδίτσες και τα λουλουδάκια. Σε καμία περίπτωση δεν του αρέσει ο χειμώνας αλλά αγαπάει τα Χριστούγεννα και μελαγχολεί όταν είναι μόνος του εκείνη την εποχή.

Λέων

Καλοκαίρι και άγιος ο θεός για τον αγαπητό Λέων που τρελαίνεται για θάλασσα και διακοπές. Δώσε του καλοκαίρι και πάρε του τη ψυχή.

Παρθένος

Χειμώνας και κρύο και τίποτα άλλο για τον Παρθένο. Απεχθάνεται τη ζέστη και ελπίζει κάποια μέρα το καλοκαίρι να εξαφανιστεί από εποχή. Μέχρι την Άνοιξη και πολύ σας είναι!

Ζυγός

Ο αγαπημένος Ζυγός δεν έχει κάποια προτίμηση στις εποχές. Συμβαδίζει με όλες αλλά τα θέλει όλα με όριο. Ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύ ζέστη, ούτε υπερβολική υγρασία, ούτε πολλές αλλεργίες. Πολλά θες αγαπημένε Ζυγε.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σιχαίνεται την Άνοιξη και το φθινόπωρο. Είτε θέλει πολύ ζέστη, είτε πολύ κρύο. Τα ενδιάμεσα δεν είναι για αυτόν.

Τοξότης

Ο αγαπημένος Τοξότης αγαπάει το φθινόπωρο και τον χειμώνα μιας και του αρέσουν τα Χριστούγεννα, να στολίζει, να λέει τα κάλαντα, να βάζει χαλιά, να βγάζει χειμωνιάτικα..κατάλαβες πιστεύω.

Αιγόκερως

Ο αγαπημένος Αιγόκερως λατρεύει το κρύο και ότι συνεπάγεται από αυτό, Χριστούγεννα, πουλόβερ, κουβέρτες, παπλώματα, αγκαλιές, ζεστό κακάο, βόλτες στα στολισμένα μαγαζιά, αγάπη, πολύ αγάπη! Ωστόσο, μπορεί να αρκεστεί και με μία νύχτα στη παραλία με τη παρέα του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπάει τη ζέστη και μισεί το κρύο. Οπότε αγαπάει το καλοκαίρι και την Άνοιξη σαν Θεό του. Μόλις μπαίνει χειμώνας πέφτει σε κατάθλιψη στη τρύπα του.

Ιχθύς

Επίσης και ο Ιχθύς αγαπάει σαν τρελός το καλοκαίρι και την Άνοιξη και δεν αποχωρίζεται με τίποτα το μαγιό του ακόμα και αν χιονίσει.

error: Content is protected !!