Δεν θέλεις να σε βαρεθεί ΠΟΤΕ; Δες τι πρέπει να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό του!!

Πως να κινηθείτε για να μη σας βαρεθεί ποτέ! Πως πρέπει να κινηθείτε για να μη σας βαρεθεί ποτέ και να θέλει να είναι συνέχεια μαζί σας; Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε καλά! Προς το παρόν… και λέω προς το παρόν, γιατί όποιος νομίζει ότι «έδεσε το γάιδαρό του» γελάστηκε οικτρά. Κι αυτό είναι κάτι που μας το αποδεικνύει η ζωή γύρω μας καθημερινά.

Πόσα και πόσα ζευγάρια, μετά από πολύχρονες σχέσεις όπου νομίζαμε ότι όλα πάνε καλά, δε χώρισαν. Ακόμη –και κυρίως– ζευγάρια παντρεμένα. Τι ήταν αυτό που έφθειρε τη σχέση; Υποτίθεται πως από τη στιγμή που περάσει ο πρώτος κρίσιμος καιρός και το ζευγάρι σταθεροποιηθεί και αποκτήσει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας, στατιστικά λέμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να διαρκέσει. Παρ’ όλα αυτά, οι στατιστικές δεν αρκούν. Κάποιοι από μας ηρεμούν μετά τον πρώτο καιρό και «ηρεμία» γι’ αυτούς σημαίνει παραίτηση, βαρεμάρα, μονοτονία και, κυρίως, αδιαφορία για τις ανάγκες του άλλου! Μέγα σφάλμα! Μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα και απαιτεί από εμάς να είμαστε διαρκώς σε επαγρύπνηση. Αλλιώς, θα μας πιάσει στον ύπνο και μια ωραία πρωία το έτερον μας ήμισυ θα μας πει: Adios! Κατόπιν …«είναι αργά για δάκρυα Στέλλα».

Τι συμβαίνει όταν αρχίζει να χάνεται το ενδιαφέρον του πρώτου καιρού στη σχέση; Στην αρχή, κάποιοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με το πέρασμα του χρόνου, όμως, και θεωρώντας ότι κέρδισαν πια την καρδιά του άλλου, αφήνονται, αλλάζουν συμπεριφορά και μετά από λίγο αρχίζουν τα προβλήματα. Τα αγαθά κόποις κτώνται, κανείς δεν είπε ότι η ευτυχία είναι ό, τι πιο εύκολο για να την αποκτήσει κάποιος. Όλοι την δικαιούμαστε, αλλά πόσοι από μας έχουμε συνειδητοποιήσει πόση δουλειά απαιτεί από μέρους μας; Ο άλλος ή η άλλη βλέπει ξαφνικά ένα άλλο άτομο, διαφορετικό από αυτό που γνώρισε και ερωτεύθηκε. Δεν έχει άδικο, λοιπόν, είτε να αρχίσει να γκρινιάζει –που αυτό είναι προτιμότερο, γιατί σου λέει με τον τρόπο του, τουλάχιστον, ότι κάτι δεν πάει καλά και οφείλεις να προσέξεις– είτε το ακόμη χειρότερο, να μη σου πει τίποτα, να το κρατήσει μέσα του και σιγά-σιγά να αρχίσει να αποστασιοποιείται και να απομακρύνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, ώσπου κάποια στιγμή, αυτή η απόσταση να μην μπορεί πια να καλυφθεί με τίποτα. Δεν αξίζει, λοιπόν, αυτός ο πιο σημαντικός ή από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής μας λίγη περισσότερη προσοχή;

Μια ιδέα του τι θα μπορούσαμε να προσέξουμε στη σχέση μας με το άτομο που μας ενδιαφέρει, και που θέλουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας, μπορούμε ήδη να την έχουμε μέσα από τον αστρολογικό του χάρτη. Βέβαια, οι όψεις που θα μας δείξουν πως το άτομο που μας ενδιαφέρει λειτουργεί και ποια είναι τα ζητούμενα που θα τον ικανοποιήσουν μέσα σε μια σχέση είναι ποικίλες, όπως επίσης και οι όψεις της συναστρίας των χαρτών μας, αλλά, ωστόσο, γνωρίζοντας το ζώδιο του και τον ωροσκόπο του, μπορούμε ήδη να έχουμε μια καλή εικόνα του πως να βαδίσουμε!

ΚΡΙΟΣ Σεx! Συγγνώμη που αρχίζω, ίσως, τόσο απότομα για κάποιους, αλλά αν δεν του έχεις επιβληθεί και κερδίσει το παιχνίδι σ’ αυτόν τον τομέα, μην περιμένεις να υπάρξει συνέχεια μαζί του. Διατήρησε τον ενθουσιασμό του για σένα, δείχνοντάς του ότι κατάλαβες τι του άρεσε επάνω σου τον πρώτο καιρό της σχέσης σας και κάντο κατ’ επανάληψη. Δίνε του χρόνο και χώρο, κάνοντας του σαφές ότι κι εσύ έχεις τη δική σου ζωή και δεν κρέμεσαι επάνω του. Μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Διατήρησε τη χρυσή ισορροπία: «Σ’ αγαπώ αλλά μη μ’ έχεις και “σιγουράκι”… αφήνοντάς τον να πιστεύει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε χάσει. Αυτό θα διατηρήσει τη φλόγα του κυνηγού διαρκώς μέσα του αναμμένη. Όχι γκρίνιες και ένδειξη αδυναμίας εκ μέρους σας, καλύτερα να του θυμώσετε και να του πείτε στα ίσα τι σας απασχολεί. Διατηρείστε του το ενδιαφέρον με εκπλήξεις και ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ Να σέβεστε το πρόγραμμα του και τις προτεραιότητες του. Να γελάτε, όταν βρίσκεστε μαζί, και να έχετε δημιουργικά πράγματα να κάνετε από κοινού και να συζητάτε. Να είσαστε έντιμοι και ειλικρινείς μαζί του, θέλει να νιώθει σταθερότητα και ασφάλεια, το σκοτσέζικο ντους πότε κρύο-πότε ζέστη θα τον κουράσει μετά από λίγο καιρό. Μην του φορτώνετε τα καθημερινά σας πρακτικά προβλήματα, θέλει να σας έχει ψηλά, έτσι που να του αποδεικνύετε πως είστε αρκετά ικανοί για να τα καταφέρνετε στην καθημερινότητά σας. Να έχετε μεγάλη υπομονή μαζί του και να μην τον πιέζετε με χρονοδιαγράμματα για κάτι, όταν δεν είναι έτοιμος-η, γιατί θα παραιτηθεί αντί να δώσει τη μάχη του. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα, κοιτάξτε με ήρεμο τρόπο να το συζητήσετε και να βρείτε τη λύση του. Φυσικά, ποτέ μην παραμελείτε την εμφάνισή σας και αν είστε γυναίκα, φροντίστε να τον υποδέχεται από την είσοδο του σπιτιού σας η γαργαλιστική μυρουδιά του γεύματος που του ετοιμάζετε. Φυσικά αυτό ισχύει και στην περίπτωση ενός άντρα, μια Ταυρίνα θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τον κόπο σας, αλλά κυρίως το ότι σκεφτήκατε να κάνετε κάτι για εκείνη με τα χεράκια σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ Φροντίστε να τον έχετε σε διαρκή διανοητική εγρήγορση. Χρειάζεται δίπλα του έναν/μία σύντροφο που νοιάζεται και για άλλα πράγματα πέρα από τα κοινά καθημερινά. Ακόμη κι αν ζηλεύετε, κάντε την καρδιά σας πέτρα και μην του το δείξετε. Δείξτε το θαυμασμό σας και το πόσο εκτιμάτε αυτά που σκέπτεται, εξάλλου δεν του χαρίζεστε, γιατί απλώς… τις περισσότερες φορές έχει δίκιο! Χρειάζεται να ξέρει ότι έχει έναν έξυπνο και δυναμικό άνθρωπο στο πλάι του που δε θα τον εκθέσει σε απρόοπτα προβλήματα. Μην ξεχνάς να είστε και φίλοι, όπως όλα τα αέρινα ζώδια, το στοιχείο της φιλίας και άρα της εκτίμησης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Δίδυμο. Κυρίως μην τον καταπιέζετε και φροντίστε να οργανώνετε εξόδους με κοινούς σας φίλους. Σχεδιάστε που και που ένα ταξίδι, μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, και κάντε του έκπληξη. Κάντε τον να νιώθει ότι είναι από ελεύθερη επιλογή μαζί σας και όχι ότι του το επιβάλλετε. Θέλει δίπλα του ένα άτομο με το οποίο ισχύει το: «μαζί και μόνοι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Συντροφικότητα, αποδοχή και διαρκώς έκφραση της αγάπης σας και της υποστήριξης σας. Μην τον παραμελείτε, εκδηλώνετε σεβασμό στο άτομό του, κάτι που εξάλλου το δικαιούται και μη θεωρήσετε ποτέ δεδομένη την αγάπη του, αν δεν ανταποκρίνεστε εξίσου, σιγά-σιγά θα αποτραβηχτεί. Δείξτε κατανόηση όταν τον πιάνει το κυκλοθυμικό του, δεν έχει να κάνει με σας, δώστε του λίγο χρόνο και σε λίγο θα είναι πάλι το άτομο που εpωτευθήκατε! Βρείτε χρόνο μέσα στην καθημερινότητά σας για εσάς τους δυο αποκλειστικά και φερθείτε ρομαντικά, όπως με το να τον καλέσετε για ένα δείπνο, για μια βόλτα με φεγγάρι στην παραλία, για μια ρομαντική ταινία στον καναπέ του σπιτιού σας, για ένα ποτό μπροστά στο τζάκι και εpωτική μουσική από το στερεοφωνικό σας… Βοηθήστε τον να ζήσει το «όνειρο», ένα όνειρο όμως πολύ πραγματικό, μέσα από το οποίο αντλεί δύναμη και δημιουργικότητα για να μπορέσει να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας μέσα στη σχέση.

ΛΕΩΝ Λέξη-κλειδί: Θαυμασμός! Αναγνώριση των ταλέντων του και της ιδιοφυίας του. Δείξτε του ότι έχει την πρωτοκαθεδρία στη ζωή σας και ότι παίρνει εκείνος τις πιο σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την κοινή σας ζωή. Μην παραμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Μην κάνετε το λάθος ποτέ να ισχυριστείτε ότι είστε σε κάτι καλύτερος-η από εκείνον-η. Να τον φροντίζετε και να οργανώνετε εξόδους σε πολύ ιδιαίτερα μέρη. Μην αμφισβητήσετε το δίκιο του, εκτός κι αν όντως δεν έχει, οπότε φροντίστε να του το πείτε με τον ανάλογο τρόπο. Μικρά και ιδιαίτερα δώρα, που και που, θα «σκλαβώνουν» το βασιλιά σας. Να θυμάστε πάντα τα γενέθλιά του και τη γιορτή του, εννοείται ότι σε τέτοιες στιγμές θα οργανώνετε και την ανάλογη κάλυψη της βραδιάς (πάρτυ-έκπληξη, δείπνο σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο…), θα χαίρεται και θα ενθουσιάζεται πάντα σαν μικρό παιδί!

error: Content is protected !!