Για να μην παιδεύεστε! Ποιες Γυναίκες Παντρεύονται οι Άνδρες και ποιες όχι, βάση Ζωδίου. Ειδικά οι Σκορπίνες θα…

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε με «ανοιχτά χαρτιά» για τους άντρες του ζωδιακού, τις επιλογές τους στις γυναίκες, τους γάμους αλλά και … τους χωρισμούς τους!

Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα και θα αφήσουμε τα νούμερα στατιστικών ερευνών να μας δώσουν απαντήσεις σε φλέγοντα ερωτήματα που κατά καιρούς μας έχουν προβληματίσει. Ας μην ξεχνάμε ότι η αστρολογία είναι έρευνα και τα στατιστικά ευρήματά της, μας δίνουν πάντα πολύ χρήσιμες πληροφορίες…

Ο Γερμανός συγγραφέας Gunter Sachs πραγματοποίησε στο παρελθόν μία μεγάλη στατιστική μελέτη αναφορικά με τα ζώδια και τις επιλογές τους στις σχέσεις τους, ειδικότερα στο γάμο. Οι μετρήσεις του έδωσαν χρήσιμα στοιχεία και σημαντικές απαντήσεις σε «καυτά ερωτήματα»!

Ποιες γυναίκες επιλέγουν οι άντρες για γάμο σύμφωνα με το ζώδιο τους; Ποιες αποφεύγουν για σταθερή δέσμευση; Με ποιες φτάνουν πιο εύκολα και γρήγορα στο χωρισμό; Συγκεντρώσαμε τις στατιστικές μετρήσεις του Gunter Sachs για κάθε ζώδιο και σας δίνουμε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, αναλύοντας και μέσω της αστρολογίας τα αποτελέσματα των ερευνών!

Ας τονίσουμε εδώ, ότι η πιο έγκυρη αστρολογική προσέγγιση που μας δίνει αποτελέσματα με 100% ακρίβεια, αποτελεί η μέθοδος της ερωτικής συναστρίας, η οποία δείχνει έγκυρα την πιθανότητα γάμου και προοπτικών του ζευγαριού!

Άντρας Κριός, μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για γάμο … Γιατί; Μα φυσικά επειδή δεν τα πάει καλά με την δέσμευση, θέλει την ανεξαρτησία του και έχει τους δικούς του / περίεργους χειρισμούς! Ωστόσο, ακόμα και ένας ατίθασος άντρας Κριός παίρνει την απόφαση για γάμο και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα… Τι έδειξαν οι έρευνες και οι στατιστικές του Gunter Sachs για τον άντρα Κριό;

Η πλειοψηφία των αντρών Κριών παντρεύονται γυναίκες στο ίδιο ζώδιο

Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες, οι περισσότεροι άντρες Κριοί έχουν παντρευτεί γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο με αυτούς, δηλαδή προτιμούν για γάμο την γυναίκα Κριό. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό άραγε; Μα φυσικά επειδή ο άντρας Κριός νιώθει περισσότερο ο εαυτός του στο πλάι μίας γυναίκας που έχει τον ίδιο ζώδιο με εκείνον, γιατί μπορεί να κατανοήσει απόλυτα την ανάγκη του για ελευθερία!

Οι άντρες Κριοί αποφεύγουν για γάμο την γυναίκα Σκορπιό

Δεν υπάρχουν αρκετοί γάμοι αντρών Κριών με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, γιατί ο άντρας Κριός σίγουρα δεν θα μπορούσε για πολύ να αντέξει τον κτητικό, καταπιεστικό και απόλυτο χαρακτήρα της γυναίκας Σκορπιού, η οποία και θέλει με τον τρόπο της να εξουσιάζει και να έχει τα ηνία σε μία σχέση! Ο άντρας Κριός δεν κόβει το φλερτ ενώ η γυναίκα Σκορπιός πάντα ζηλεύει και κατακυριεύει!

Οι άντρες Κριοί και … το διαζύγιο!

Οι έρευνες έδειξαν ότι τα περισσότερα διαζύγια των αντρών που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, είναι με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα! Ο συνδυασμός Κριός με Λέοντα, μπορεί να είναι απόλυτα συμβατός αστρολογικά, όμως οι στατιστικές αποδεικνύουν ότι δύο τόσο ισχυρές προσωπικότητες είναι πολύ δύσκολο να επιτύχουν σταθερότητα γάμου!

Ο άντρας Ταύρος είναι κατεξοχήν ο άνθρωπος που δεν φοβάται την σταθερότητα, την δέσμευση ή και το γάμο … Ίσα – ίσα θέλει την φωλιά του και το σταθερό του λιμάνι! Τι έδειξαν όμως οι έρευνες; Τι ζώδιο τελικά προτίμησε η πλειοψηφία των αντρών που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου για γάμο; Τα περισσότερα διαζύγια των αντρών Ταύρων, με ποια γυναίκα ήταν; Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έδειξαν οι έρευνες του Gunter Sachs για τον άντρα Ταύρο!

Η πλειοψηφία των αντρών Ταύρων παντρεύονται γυναίκες Ταύρους και Ζυγούς

Ένας άντρας Ταύρος, αισθάνεται από την πρώτη στιγμή έλξη από μία γυναίκα που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με αυτόν, ή και με μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού! Οι μελέτες έδειξαν ότι οι περισσότεροι γάμοι των ανδρών που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι με γυναίκες Ζυγού και με… Ταυρίνες! Είναι γεγονός πώς τόσο το ζώδιο του Ταύρου, όσο και το ζώδιο του Ζυγού, χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό, αποζητούν την ισορροπία και την αρμονία και επιδιώκουν να περιτριγυρίζονται από κάθε τι όμορφο!

Οι άντρες Ταύροι αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Διδύμους και Λέοντες

Ο άντρας Ταύρος, δεν θα μπορούσε ούτε στιγμή να αντέξει τα διλήμματα αλλά και την «πολυλογία» μίας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων! Δεν μας κάνει έκπληξη λοιπόν πως οι στατιστικές έδειξαν πως οι άντρες Ταύροι αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Διδύμους! Ο συνδυασμός άντρα Ταύρου με γυναίκα Λέων, σίγουρα έχει πολύ πάθος και ερωτισμό. Ωστόσο, όπως όλοι μας γνωρίζουμε το πάθος δεν ισούται με σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά! Ο άντρας Ταύρος λοιπόν θα γοητευτεί και θα θαυμάσει την γυναίκα Λέων, αλλά …. θα την αποφύγει για γάμο, για τον απλούστατο λόγο ότι στο πλάι της δεν αισθάνεται ότι μπορεί να επενδύσει για κάτι πιο μόνιμο.

Οι άντρες Ταύροι δεν αποφασίζουν εύκολα το διαζύγιο!

Είναι γεγονός ότι ο άντρας Ταύρος δεν κλονίζει τις σταθερές του και όταν βρίσκεται σε ένα γάμο, δεν περνά καν το μυαλό του από το χωρισμό, ακόμα και αν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα! Στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες Ταύροι, έχουν στο ενεργητικό τους τα λιγότερα διαζύγια! Είναι μάλιστα γεγονός, ότι οι άνδρες Ταύροι δεν χωρίζουν ποτέ και σε καμία περίπτωση με γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό…. Είναι γνωστό ότι ο συνδυασμός Ταύρου – Καρκίνου, έχει ένα ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την οικογενειακή ζωή, την θαλπωρή, την ασφάλεια και την σταθερότητα του σπιτιού! Η προστατευτική γυναίκα Καρκίνος, επιθυμεί από την κούνια της να βρει τον πρίγκιπα της, που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει και θα τον έχει ως πασά και αυτός θα της προσφέρει την οικογένεια και πολλά παιδάκια! Ο άντρας Ταύρος φαίνεται ότι όχι μόνο αρέσκεται από έναν τέτοιο τύπο γυναίκας, αλλά την επιλέγει και για σύζυγό του!

Οι έρευνες έδειξαν ότι ο άντρας Δίδυμος είναι πρώτος στην λίστα των αντρών που αποφεύγουν το γάμο … Καλά διάβασες, ένας άντρας Δίδυμος, δεν έχει πρόβλημα να μείνει μόνος του, δεν τον καίει και τόσο πολύ ο γάμος και η νομιμοποίηση ενός δεσμού! Κάλλιστα θα μπορούσε να έχει μία μόνιμη σταθερή σχέση ή και συμβίωση, ωστόσο τον γάμο θα τον απέφευγε … Ωστόσο επειδή πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, δες τα πορίσματα που προκύπτουν από τις έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs …

Οι άντρες Δίδυμοι επιλέγουν για γάμο τις γυναίκες του ίδιου ζωδίου!

Μία γυναίκα Δίδυμος μπορεί να κατανοήσει εύκολα την πολύπλευρη προσωπικότητα του άντρα που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με αυτή και με αυτό τον τρόπο μπορεί πραγματικά να τον κάνει να θέλει τον γάμο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι στατιστικές δείχνουν πως οι περισσότεροι άντρες Δίδυμοι, επέλεξαν και παντρεύτηκαν γυναίκες στο ίδιο ζώδιο!

Οι άντρες Δίδυμοι αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Ταύρους και Σκορπιούς αλλά…

Είναι γεγονός ότι ο άντρας Δίδυμος ασφυκτιά με τον κτητικό και απόλυτο χαρακτήρα που έχουν οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου και του Σκορπιού! Δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους μαζί για πάντα, όμως κατά έναν περίεργο τρόπο αυτή η διαφορετικότητά που αισθάνεται ο άντρας Δίδυμος όταν είναι με αυτές τις γυναίκες, είναι που τον κάνει να κολλά … Οι στατιστικές λοιπόν έδειξαν ότι ο άντρας Δίδυμος δεν παντρεύεται την γυναίκα Ταύρο και την γυναίκα Σκορπιό, όμως η σχέση του μαζί του δεν ξεπερνιέται εύκολα και δύσκολα μπορεί μετά από αυτές τις γυναίκες να πάει παρακάτω!

Ο άντρας Δίδυμος και … το διαζύγιο!

Τα ποσοστά μιλούν ξεκάθαρα στο θέμα διαζυγίου του άντρα Δίδυμου! Οι γάμοι ανάμεσα σε άντρα Δίδυμο και γυναίκα Αιγόκερω δύσκολα μπορούν να ευδοκιμήσουν ! Τα νούμερα των ερευνών έδειξαν πως αυτός ο συνδυασμός είναι πρώτος στη λίστα των διαζυγίων!

Άντρας Καρκίνος, μία προσωπικότητα που νιώθει πιο άνετα και ζεστά όταν ξέρει ότι κάπου ανήκει! Τα συναισθήματά του μπορεί να παίζουν τραμπολίνο, όταν όμως ένας άντρας Καρκίνος αγαπά, αγαπά για πάντα! Προτιμά τις σταθερές δεσμεύσεις, δεν ξεπερνά εύκολα, δεσμεύεται και επιλέγει το γάμο σχετικά νωρίς. Τι έδειξαν όμως οι έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs; Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο γυναίκας, που να υπερτερεί στις επιλογές του άντρα Καρκίνου για γάμο. Αυτό σημαίνει πως τα νούμερα της έρευνας έδειξαν περίπου τα ίδια νούμερα γάμων με κάθε γυναίκα του ζωδιακού! Ποια είναι όμως τα υπόλοιπα πορίσματα της έρευνας του Gunter Sachs;

Οι άντρες Καρκίνοι δεν παντρεύονται συχνά γυναίκες Κριούς!

Τα ποσοστά μιλούν ξεκάθαρα πως οι γυναίκες Κριοί είναι οι τελευταίες στην λίστα των γάμων που πραγματοποίησαν οι άντρες Καρκίνοι! Σαφώς αυτό άνετα μπορεί να δικαιολογηθεί και αστρολογικά, αφού ο άντρας Καρκίνος είναι βέβαιο ότι στο πλευρό της γυναίκας Κριού νιώθει αστάθεια, φόβο αλλά και απέραντη νευρικότητα, γεγονός που φουντώνει τις ανασφάλειες του!

Οι άντρες Καρκίνοι δεν χωρίζουν εύκολα τις γυναίκες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με αυτούς!

Αν μιλήσουμε για έναν γάμο ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα Καρκίνο, μπορούμε σίγουρα να κατανοήσουμε το λόγο που αυτό το ζευγάρι, σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόταν ποτέ το χωρισμό! Προορισμός και των δύο είναι η δημιουργία οικογένειας… Τα κοινωνικά πρέπει, αλλά και η ευθύνη των παιδιών, δεν θα επέτρεπαν ποτέ αυτό το ζευγάρι έστω και να ξεστομίσει την λέξη «διαζύγιο»! Αυτό άλλωστε είναι και το πόρισμα των ερευνών…

Λέων, ένας άντρας γεμάτος απαιτήσεις αλλά και λάτρης του ωραίου! Οι επιλογές του στις γυναίκες είναι εκλεκτικές και τον γάμο τον σκέφτεται όταν είναι απόλυτα βέβαιος ότι έχει όλα τα εφόδια που θα τον βοηθήσουν να προσφέρει όσα περισσότερα γίνεται στα παιδιά του! Τι έδειξαν οι έρευνες του μαθηματικού Gunter Sachs για τους άντρες Λέοντες;

Η πλειοψηφία των αντρών Λεόντων παντρεύονται γυναίκες Κριούς!

Δεν μας κάνει έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα παντρεύτηκαν γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού! Η επιλογή αυτή εξηγείται και αστρολογικά, αφού ο άντρας που ανήκει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, νιώθει στο πλευρό της γυναίκας Κριού ότι βρίσκει το νόημα για να επεκταθεί και να δημιουργήσει! Στην μέτρηση των διαζυγίων, προκύπτει το πόρισμα ότι ο γάμος των αντρών Λεόντων με τις γυναίκες Κριούς παραμένει σταθερός στο χρόνο, αφού τα λιγότερα διαζύγια προκύπτουν από αυτό τον συνδυασμό!

Οι άντρες Λέοντες αποφεύγουν για γάμο τις γυναίκες Υδροχόους!

Αυτό το πόρισμα της έρευνας, δημιουργεί πραγματικά έκπληξη .. Λέων με Υδροχόο, είναι τα διαμετρικά αντίθετα ζώδια, που παρόλες τις διαφορές τους, μπορούν πραγματικά να συμπληρώσει το ένα το άλλο … Οι έρευνες όμως έδειξαν ότι οι άντρες Λέοντες σπάνια επιλέγουν και παντρεύονται γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου!

Οι άντρες Λέοντες χωρίζουν εύκολα με τις γυναίκες Ζυγούς!

Ένα ακόμα αποτέλεσμα της έρευνας που μας δημιουργεί έκπληξη, είναι ο αυξημένος αριθμός διαζυγίων ανάμεσα στους άντρες Λέοντες και τις γυναίκες Ζυγούς! Προφανώς ο Λιονταρίσιος ανδρικός εγωισμός, έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη της γυναίκας Ζυγού να είναι αρεστή και να έχει και αυτή αρκετούς θαυμαστές!

Ο άντρας Παρθένος για να πάρει τη απόφαση του γάμου πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την απόφασή του! Είναι γεγονός πως για να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου πρέπει πρώτα να περάσει από κόσκινο τη σύντροφό του! Τι έδειξαν όμως τα νούμερα της έρευνας του μαθηματικού Gunter Sachs για τους άντρες Παρθένους;

Η πλειοψηφία των αντρών Παρθένων, παντρεύτηκαν γυναίκα Παρθένο!

Δύο άνθρωποι μυστήριοι και με τις παραξενιές τους μπορούν εντέλει να βάλουν στη ζωή τους ένα πολύ καλό πρόγραμμα! Τα νούμερα των ερευνών έδειξαν ξεκάθαρα πως οι περισσότεροι άντρες Παρθένοι, προτίμησαν, διάλεξαν και παντρεύτηκαν γυναίκες που είχαν το ίδιο ζώδιο με αυτούς! Μάλιστα, οι άντρες Παρθένοι συγκεντρώνουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό γάμων με γυναίκα που έχει το ίδιο ζώδιο!

Οι άντρες Παρθένοι χωρίζουν εύκολα με τις γυναίκες Κριούς!

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες Παρθένοι δεν νιώθουν και καμία φοβερή έλξη για τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού! Εξ ‘ αρχής λοιπόν οι πιθανότητες γάμου είναι αρκετά μειωμένες. Ωστόσο, υπάρχουν γάμοι σε αυτό τον συνδυασμό, που εντέλει φτάσουν εύκολα στο στάδιο του χωρισμού! Σύμφωνα με τις έρευνες, τα περισσότερα διαζύγια των αντρών Παρθένων, είναι με τις γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού!

error: Content is protected !!