Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα – Μας πήραν τα αισθήματα

Το ενεργειακό φορτίο που κουβαλά η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα αυτές τις μέρες δεν σας βοηθά να διαχειριστείτε όσα αισθάνεστε. Η ένταση των αισθημάτων σας αυξάνει και αφορά είτε το εμμονικό σας κόλλημα με κάποιον/α που είναι ήδη δοσμένος/η αλλού, είτε την εμπλοκή σας σε μια απαγορευμένη σχέση, είτε –ιδανικά- την αγάπη σας προς τον άνθρωπο με τον οποίο νιώθετε αδελφές ψυχές. Οι επιθυμίες σας είναι τόσο δυνατές, που θέλουν την ικανοποίησή τους ΤΩΡΑ.

Όταν τα πράγματα αποκτούν τόση ένταση, οδηγούν στην τρελή χαρά ή στην απόλυτη θλίψη. Όπως και να΄χει, τα συναισθήματά σας είναι βαθιά, απύθμενα, ωμά και παθιασμένα, και δυστυχώς δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Κι αφού δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, γιατί να μην τα απολαύσετε; Γιατί να μην ενδώσετε σε ό,τι σας συγκινεί ερωτικά εξερευνώντας τα μυστήρια της αγάπης;

Η Αφροδίτη, που κυβερνά την ευχαρίστηση, την αγάπη, τις σχέσεις και τα χρήματα βρίσκεται στην Παρθένο, ενώ ο Πλούτωνας, πλανήτης της δύναμης, του ελέγχου, της εμμονής, του θανάτου και της αναγέννησης, στον Αιγόκερω. Είναι μια μεταμορφωτική (Πλούτωνας) στιγμή στις σχέσεις σας (Αφροδίτη). Η όψη μεταξύ των δύο πλανητών δείχνει συχνά τον έρωτα με την πρώτη ματιά, πιθανότατα με έναν τύπο ανθρώπου που διαθέτει Πλουτώνιες ιδιότητες ή χαρακτηριστικά Σκορπιού, και ο οποίος μπορεί να νιώθετε ότι σας έχει κάνει «μάγια». Επίσης, είναι πολύ πιθανό κάποιος από το παρελθόν σας να επιστρέψει στη ζωή σας και η σχέση σας να βαθύνει περισσότερο από ποτέ.

Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί τη σεξουαλικότητα, και αν νιώσετε έλξη, αυτή θα είναι έντονη και με χαρακτήρα εμμονικό. Επειδή ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει το ασυνείδητο, τα συναισθήματα δεν ελέγχονται εύκολα, και εκδηλώνεται κτητικότητα καθώς του Πλούτωνα δεν του αρέσει να μοιράζεται.

Μυστικά θα έρθουν στο φως, και μπορεί να μάθετε για κάποια σκανδαλώδη ερωτική σχέση. Επίσης, κάτι που κρύβατε ή σας έκρυβαν μπορεί τώρα να αποκαλυφθεί.

error: Content is protected !!