Αυτό είναι Μεγάλη Αδικία… Μόνο Αυτό το Zώδιο θα Γλιτώσει από τον «Κακό» Ανάδρομο Ερμή

Πραγματικά δεν φαίνεται δίκαιο ότι ένα μόνο ζώο θα τη σκαπουλάρει και θα απολαύσει το πλεονέκτημα της ουδετερότητας στις 2 εβδομάδες που ο Ερμής θα στραβομουτσουνιάσει, όμως συμβαίνει

Ναι, για 11 από τα ζώδια, ο ανάδρομος Eρμής έρχεται για να μας πει ότι ο,τιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, πιθανότατα θα πάει στραβά. Όμως για ένα ζώδιο, ο ανάδρομος Ερμής είναι η τέλεια στιγμή για αναθεώρηση και ανανέωση!

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και τα τζιζ θέματα ενός Κριού θα γίνουν τζιζ θέματα για όλους τους ταλαίπωρους του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν φλογερό ταμπεραμέντο, πρόβλημα στην επικοινωνία, είναι ευέξαπτοι και ξεροκέφαλοι!

Η ποσότητα ενέργειας που πρέπει να βάλουμε για μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση θα πρέπει να είναι τριπλάσια και φυσικά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για χάος και απογοητεύσεις.

Παρά το πόσο ζεν και καλά προετοιμασμένοι όλοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις συγκρούσεις κατά τη διάρκεια του υπολοίπου του έτους, ο οπισθοδρομικός Ερμής δυσκολεύει τα πράγματα.

Ποιος λοιπόν δεν θα καταλάβει τίποτα; Ο Παρθένος! Βλέπετε, ενώ όλοι οι άλλοι βιώνουν συμπεριφορές και καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα, τα ζώδια της Γης παραμένουν γειωμένα, επειδή ξέρουν να κρατούν ισορροπίες. Έχουν φυσική ικανότητα να παραμείνουν ήρεμα. Ο Παρθένος θα βρεθεί λοιπόν σε μια γνώριμη κατάσταση για εκείνον. Ούτως ή άλλως είναι ένα ζώδιο για τα δύσκολα, και τίποτα δεν θα του φανεί τρομερό μιας και είναι στην καλύτερη θέση όλων.

ΠΗΓΗ

 

error: Content is protected !!