Αυτοί οι τρεις άντρες του ζωδιακού δε φοβούνται το kinky sεξ

Είναι ανοιχτοί στις προκλήσεις

Τα αγόρια αυτά δεν φοβούνται να αλλάξουν ρόλους και μπράβο τους, άλλωστε το λιγότερο που χαρακτηρίζει τον ανδρισμό τους είναι το αν στο κρεβάτι θα δεχθούν διείσδυση από τη σύντροφό τους ή αν θα δεχθεί εκείνη. Οι πραγματικοί άνδρες λοιπόν, δεν αυτοπροσδιορίζονται από αυτή την πτυχή της ερωτικής τους ζωής, απλά την απολαμβάνουν.

Ιχθείς: O Iχθύς επειδή θέλει να είναι πάντα in, όπως θα πάει στο εστιατόριο που του σύστησαν ως καλό, έτσι θα δοκιμάσει και το pegging που διάβασε στο τεύχος του Marie Claire όταν έπεσε στα χέρια του στο σπίτι της κοπέλας του. Αν του αρέσει, super, αν δεν του αρέσει, no worries.

Ταύρος: Tι; Μείνατε άναυδοι; Σας πληροφορώ ότι όταν ο Ταύρος αποφασίσει να γίνει open minded, γίνεται για τα καλά, δεν υπάρχουν ημίμετρα. Έτσι θα το δοκιμάσει το role playing και μάλιστα πιο σωστά και πιο μεθοδικά από τους άλλους. Και αν του αρέσει, θα το καθιερώσει γιατί τον διακρίνει και μια σταθερότητα.

Τοξότης: Έχει τόσο ανοιχτό μυαλό που όλοι αυτοί οι πειραματισμοί του φαίνονται απολύτως φυσιολογικοί και ενδιαφέροντες. Οk, δε θα το διατυμπανίσει αλλά θα είναι πολύ cool με τη φάση. Μπορεί ;ότι εξτρεμιστικό κάνετε να του αρέσει στο τέλος, μπορεί και όχι, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα για τον Τοξότη, αλλά το ταξίδι.

error: Content is protected !!