Άντρας Υδροχόος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Υδροχόος – Χαρακτηριστικά

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά αποφασίσει να κάνει κάτι χωρίς να σκεφτεί καν το αποτέλεσμα.

Είναι ο τύπος του άντρα που έχει αστείρευτη ενέργεια, έτσι αν τον ερωτευτείτε, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, και ίσως χρειαστεί να τον ακολουθήσετε σε πολλά. Το δημιουργικό μυαλό του μπορεί να δημιουργήσει φανταστικές ιδέες οποτεδήποτε. Αν δεν τον καταλαβαίνετε ή δεν τον ακολουθήσετε, δεν θα μείνει μαζί σας για πολύ.

Ο άντρας αυτού του ζωδίου πιθανότατα να έχει χλωμό δέρμα, και αν έχει κάποια ουλή, θα είναι στο πρόσωπό του ή στο κεφάλι. Κινείται πολύ γρήγορα και ενεργητικά, και πιστεύει αρκετά στον εαυτό του. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μετανιώσουν οτιδήποτε, ειδικά όσον αφορά τον έpωτα.

Του αρέσει η δικαιοσύνη . Τολμά να λέει την άποψή του ή ακόμα και να τσακωθεί για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ακόμα και αν ξέρει πως θα δημιουργήσει προβλήματα . Είναι αρκετά ευθύς. Σπάνια λέει ψέματα εκτός αν πιστεύει πως είναι απαραίτητο, και έτσι και αλλιώς δεν είναι πολύ καλός ψεύτης. Δεν θα σας πει ψέματα για σοβαρά θέματα, μόνο για μικρά και ασήμαντα ζητήματα. Είναι προικισμένος με την ικανότητα να κοινωνικοποιείται εύκολα. Μπορεί να μιλήσει ακόμα και για θέματα για τα οποία δεν έχει καθόλου γνώσεις.

Ενδιαφέρεται μόνο για το παρόν και βλέπει τον κόσμο θετικά. Πολλές φορές πληγώνεται από την πραγματικότητα, αλλά δεν θα απομακρυνθεί από τις δυσκολίες. Θα προσπαθήσει να τις ξεπεράσει. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και επικεντρώνεται στις δικές του σκέψεις, αλλά ταυτόχρονα είναι ευγενικός και γλυκός άντρας. Σίγουρα δεν είναι κακός άνθρωπος. Του αρέσει να βοηθά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμα και αν δεν του το ζητήσουν.

Είναι άνθρωπος που λυπάται όταν θυμηθείτε κάποια άσχημα πράγματα που σας είπε παλιότερα, τα οποία εκείνος έχει ήδη ξεχάσει αλλά εσείς όχι. Πιστέψτε πως λυπάται πολύ και δώστε του άλλη μια ευκαιρία. Όταν αποφασίσει να κάνει κάτι, θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια σε αυτό, είτε αφορά την εργασία είτε τον έpωτα. Είναι από τους τύπους που ποντάρουν τα πάντα στο καζίνο, για αυτό να μην τον πάτε ποτέ εκεί. Δεν του αρέσει η απαισιοδοξία ούτε τα άτομα που νιώθουν κατάθλιψη ή δεν έχουν μυαλό. Το περίεργο είναι πως του αρέσει να κυριαρχεί πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους και να φαίνεται ανώτερος.

Του αρέσει να είναι ο πρώτος που δοκιμάζει κάτι. Μπορείτε να δείτε τη σπίθα στο βλέμμα του, μόλις συναντά ένα καινούριο στόχο ή ένα νέο εpωτικό ενδιαφέρον . Όταν ερωτευτεί, θα συμπεριφερθεί όπως σαν να μην έχει βιώσει ποτέ ξανά τον έpωτα. Τη μία στιγμή θα είναι πραγματικά γλυκός, και την επόμενη θα γίνει απόμακρος και παγωμένος. Μην τον κατηγορήσετε για αυτό, γιατί θα φύγει μακριά. Μπορεί να ερωτευτεί ξανά και να συμπεριφερθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί πραγματικά να ερωτευτεί, αλλά όχι μία ραγισμένη καρδιά καθώς πιστεύει πως ο έpωτας έχει να κάνει με την διασκέδαση, και πως «η αγάπη συνεχίζεται».

Αν βγαίνετε με έναν τέτοιο τύπο, αποφύγετε να εμφανιστείτε μπροστά του με το πρόσωπό σας απεριποίητο, ή με μάσκα προσώπου. Να είστε πάντοτε περιποιημένες και όμορφες. Αν δεν μιλάει δεν σημαίνει πως είναι ντροπαλός, απλά σκέφτεται. Αν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας, δεν θα σας πει ποτέ ψέματα.

Άντρας Υδροχόος – Πώς να ξέρεις ότι σε αγαπά

Πως μπορείτε να σιγουρευτείτε πως σας αγαπά; Απλά να έχετε πίστη! Αγαπήστε τον, φερθείτε του με σταθερότητα και μην προσπαθήσετε να βρείτε λόγους για τσακωμούς, και είναι σίγουρο πως θα μείνει μαζί σας. Αν είστε η κοπέλα του και πρέπει να του πείτε κάτι, τότε μιλήστε του ευθέως, διότι μισεί τις μεγάλες ιστορίες. Δεν του αρέσει να παίζει παιχνίδια, να κυνηγά ή να τον κυνηγούν στον έpωτα, για αυτό αφήστε τον να σας πάρει εκείνος πρώτος τηλέφωνο. Του αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

Αν σας θυμώσει, αφήστε τον για λίγο και θα συνέλθει μόνος του. Θα πρέπει να συμπαθήσετε και να τα πηγαίνετε καλά με τους φίλους του, αλλά εκείνος δεν είναι απαραίτητο πως θα κάνει το ίδιο. Μην πιστέψετε πως μπορείτε να τον κάνετε να ζηλέψει φλερτάροντας με έναν άλλον άντρα. Εκείνος απλά θα φύγει χωρίς να κάνει σκηνή καθώς είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και θέλει πάντα να είναι ο πρώτος που κάνει τα πάντα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

 

error: Content is protected !!