Άντρας Σκορπιός – Χαρακτηριστικά και Πώς να τον κερδίσεις

Είναι συμπονετικός. Απορροφά τα συναισθήματα και τον πόνο των άλλων. Είναι καλός ψυχίατρος και καταλαβαίνει όλων των ειδών τα συμπλέγματα και τις ανησυχίες .

Έχει μία κρυφή δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να κάνει τα πράγματα να γίνουν όπως εκείνος θέλει. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που ποτέ δεν προσπαθούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους προτού ζητήσουν από τους άλλους χάρες. Είναι ο τύπος του άντρα που πετυχαίνει σχεδόν πάντα τους στόχους του στη ζωή . Όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια και τις προσπάθειές τους σε αυτό, είτε είναι κάτι μικρό είτε κάτι μεγάλο.

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους άντρες του ζωδιακού κύκλου. Είναι υπομονετικός και μπορεί να περιμένει χρόνια ολόκληρα για να φτάσει τους στόχους του. Δεν μπορεί να χαλαρώσει ή να ηρεμήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς πιστεύει πως η ζωή έχει περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις που πρέπει να ανακαλυφθούν. Όταν είναι ερωτευμένος, μπορείτε να λάβετε αρκετή αγάπη από αυτόν, και μερικές φορές ίσως περισσότερη από αυτή που ζητάτε.

Είναι σοβαρός απέναντι στον έpωτα και τις σχέσεις και δεν θα χαραμίσει χρόνο με κάποια που δεν αγαπά, όσο όμορφη και αν είναι. Σπάνια κάνει λάθη . Μπορεί να καταλάβει πότε κάνετε άσχημες σκέψεις, και δεν θα διστάσει να σας το πεί. Αν δεν σας αρέσουν οι ειλικρινείς και ευθείς άντρες, ήρθε η ώρα να φύγετε. Αν είστε υπερβολικά ευαίσθητα άτομα, μην ζητήσετε τη γνώμη του.

Θα σας πει την αλήθεια, ακόμα και αν δεν είστε ικανές να τη δεχτείτε. Για παράδειγμα, αν τον ρωτήσετε αν έχετε παχύνει (και όντως έχετε παχύνει), θα σας πει «ναι, έχεις γίνει σαν τεράστιο μπαλόνι». Κάνει τέτοια σχόλια επειδή νοιάζεται για εσάς, για αυτό κάντε κάτι με το βάρος σας και μην του θυμώσετε. Αν σας πει «είστε όμορφη σήμερα», μπορείτε να είστε υπερήφανες διότι δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να σας ευχαριστήσει. Είναι σίγουρο πως το εννοεί.

Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή του που τον συμπαθούν πολύ ή που τον μισούν πολύ. Αν είστε ερωτευμένες με αυτόν τον άντρα, να είστε δυνατές στα πιστεύω και στις αποφάσεις σας, μην είστε ευάλωτες. Αν κάνετε κάτι λάθος θα το θυμάται για πάντα, και θα περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για να πάρει εκδίκηση . Είναι πολύ σοβαρός όσον αφορά τις υποσχέσεις σας. Μην υποσχεθείτε κάτι που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Αγαπά τους φίλους του και θα κάνει τα πάντα για τους στενούς φίλους. Του αρέσει να τον φροντίζετε, αλλά όχι μπροστά σε αυτούς.

Είναι περίπλοκος άντρας και ποτέ δεν θα καταλάβετε τι εννοεί αν δεν τον ξέρετε πραγματικά. Είναι ευτυχής που ξέρει πως είναι περίπλοκος άνθρωπος. Όταν σκέφτεται ή όταν χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του, πρέπει να του τον δώσετε. Θυμάται τα πάντα πολύ καλά. Ίσως πείτε κάτι που θα το ξεχάσετε αμέσως, αλλά εκείνος θα θυμάται την καθε λέξη. Θέλει να τον σέβονται και να τον θαυμάζουν, και την ίδια στιγμή δεν συμπαθεί τους ανθρώπους που έχουν εξουσία πάνω του.

Όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά. Ο άντρας αυτού του ζωδίου όταν ερωτευτεί, θα είναι γλυκός σαν ζάχαρη. Δεν του αρέσουν οι απλές γυναίκες. Το περίπλοκο μυαλό μιας γυναίκας είναι αυτό που τον έλκει περισσότερο. Να είστε πάντα ενδιαφέρουσες και να μπορείτε να μιλάτε μαζί του για τα πάντα. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που κάθονται σπίτι περιμένοντας τηλεφώνημά του.

Άντρας Σκορπιός – Πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Σκορπιός: αυτοπεποίθηση

Έλκεται από γυναίκες που δείχνουν την αυτοπεποίθησή τους. Δεν του αρέσουν οι αδύναμες γυναίκες. Χρειάζεται δίπλα του μία εξωστρεφή σύντροφο.

Άντρας Σκορπιός: διαφορετική σκεψη

Συνηθως του αρέσουν οι γυναικες που προσεγγίζουν τη ζωή διαφορετικά. Του αρέσουν οι προκλήσεις και ψάχνει το ίδιο χαρακτηριστικό στη συντροφο. Τρελαίνεται από τον αυθορμητισμό και το περιπετειώδες πνεύμα μιας γυναίκας.

Άντρας Σκορπιός: προσωπικός χωρος

Χρειάζεται το χώρο του. Δεν του αρέσει να μοιράζεται τα συναισθήματά του. Έτσι χρειάζεται χρόνος για να τον καταλάβει και να τον γνωρίσει κάποιος. Όμως, εκτιμά τις γυναίκες που μπορούν να του δώσουν το χώρο που θέλει.

Άντρας Σκορπιός: αφοσίωση

Πιστεύει στην ολοκληρωτική δέσμευση από τη στιγμή που θα δημιουργήσει σχέση. Σιχαίνεται τις γυναίκες που φλερτάρουν ανοιχτά με άλλους. Αυτό που ψάχνει είναι την αληθινή δέσμευση.

Άντρας Σκορπιός: αμεσότητα

Δεν μπορεί να ανεχτεί το ψέμα. Η ψεύτικη συμπεριφορά δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να πλησιάσετε έναν αντρα σκορπιο. Αντί για αυτό, υιοθετήσετε άμεση συμπεριφορά. Οι αντρες σκορπιοι θέλουν ειλικρίνεια σε μία σχέση.

Άντρας Σκορπιός: υποστήριξη

Του αρέσει να έχει τον έλεγχο σε μία σχέση. Θέλει μία γυναίκα που να συμφωνεί με αυτά που λέει. Δεν του αρέσουν εκείνες που επαναστατούν. Συνήθως έλκεται από ντροπαλές γυναίκες.

Άντρας Σκορπιός: φλερτ υπό έλεγχο

Παθαίνει εμμονές με τον έpωτα σε μία σχέση. Έτσι, μία γυναίκα που βγαίνει με έναν αντρα σκορπιο, πρέπει να το κατανοεί αυτό. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που φλερτάρουν πολύ και με όλους. Παρ’ όλα αυτά, το σeξαπίλ τον ερεθίζει.

Άντρας Σκορπιός: χιουμορ

Γενικά του αρέσει το χιούμορ σε μία γυναίκα. Επίσης του αρέσει η ευφυΐα και η ευφράδεια. Σιχαίνεται την ψεύτικη ή την βαρετή συμπεριφορά.

Άντρας Σκορπιός: συναισθηματική υποστηριξη

Μπορεί να φαίνεται μυστηριώδης, αλλά κατά βάθος είναι αρκετά συναισθηματικός. Του αρέσει η συντροφιά των γυναικών που μπορούν να καταλάβουν τα συναισθήματά του. Ψάχνει για συναισθηματική υποστήριξη σε μία σχέση.

Άντρας σκορπιός: ομορφιά

Η ομορφιά τον έλκει σαν μαγνήτης. Τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει γρηγορότερα κοντά σας από μία όμορφη εμφάνιση.

Πηγή 1 – Πηγή 2

error: Content is protected !!