Άντρας Παρθένος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Παρθένος – Χαρακτηριστικά

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα το θεωρήσει προσβολή. Σιχαίνεται να τον κατακρίνουν όπως και να κατακρίνει και ο ίδιος. Αν το κάνει τότε επηρεάζεται από άλλα στοιχεία του ζωδιακού.

Είναι και του αρέσει να είναι τελειομανής. Πάντα σκέφτεται πως κάνει το σωστό πράγμα και συχνά δεν κάνει κανένα λάθος. Είναι αρκετά έξυπνος τύπος και δέχεται σχόλια αν πιστεύει πως θα τον βοηθήσουν. Είναι ο τύπος που προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές. Θα ξοδέψει χρήματα προσεκτικά και όταν αξίζει τον κόπο. Θα προβεί σε υπερβολές μόνο για την προσωπική του ικανοποίηση.

Είναι αρκετά ρομαντικός. Ο τύπος του άντρα που θα διανύσει 100 χιλιόμετρα για να σας πει πόσο του λείπετε. Αν δεν τον ενδιαφέρετε ιδιαίτερα, δεν θα μπει ούτε στον κόπο να σας τηλεφωνήσει. Σιχαίνεται τους άξεστους και αγενείς ανθρώπους. Η γυναίκα του πρέπει να είναι καθαρή και να ντύνεται όμορφα. Εξερευνά όλες τις λεπτομέρειες πάνω σας, έτσι μπορεί να ξαπλώσει πάνω σας και εκεί που όλα είναι όμορφα, να σας πει πως οι πατούσες σας είναι μεγάλες. Αν πάρετε κάποιο κιλό, σίγουρα θα το προσέξει. Προτού βγείτε με αυτόν τον τύπο, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε αν είστε πραγματικά απόλυτα έτοιμες. Είναι καθαρός και περιποιημένος, έτσι η ζωή του έχει πάντα ένα πρόγραμμα, τρώει συγκεκριμένες ώρες, και πηγαίνει σπίτι κάθε μέρα την ίδια ώρα.

Έχει πολλές γνώσεις για το φαγητό και γενικά για την υγεία, έτσι δεν θα δείτε ποτέ αυτόν τον τύπο να τρώει απ’ έξω ή περίεργα εξωτικά φαγητά. Θα τον δείτε σε κοινωνικά γεγονότα ή πάρτι μόνο αν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί. Είναι πολύ καλός στο να λέει ψέμματα, έτσι αν μια μέρα σας πει πως δεν μπορεί να βγει μαζί σας επειδή είναι άρρωστος, πιστέψτε τον. Είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις αυτόν τον άντρα όσον αφορά το φαγητό και την εργασία. Είναι πάντα περιποιημένος και καθαρός, ακόμα και όταν είναι φαντάρος, θα είναι ο πιο καθαρός στρατιώτης σε όλο το στρατόπεδο.

Του αρέσει να μιλάει σωστά. Σιχαίνεται την τεμπελιά και τους τεμπέληδες. Πάντα φέρεται σαν ένας βαρετός και ώριμος ενήλικας, αλλά μόλις τον γνωρίσετε θα καταλάβετε πως έχει τη δική του γοητεία . Πάντα βλέπει τα πράγματα ξεκάθαρα, έτσι δεν είναι από τους ανθρώπους που ο έpωτας μπορεί να τον τυφλώσει. Είναι ευγενικός, αλλά αν εκνευριστεί με αγένεια, αλαζονεία ή χαζομάρα, τότε θα τον δείτε όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Ίσως δείτε έναν άντρα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο ντυμένο με μία παλιά μπλούζα και ένα παλιό τζιν, αλλά αν προσέξετε λίγο θα δείτε πως τα μαλλιά του είναι άψογα, και χωρίς να το καταλαβαίνει θα τα αγγίζει συνεχώς. Το γραφείο του είναι πάντα πεντακάθαρο και αν δει ένα μικρο κομμάτι χαρτί στο έδαφος θα το μαζέψει αμέσως.

Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είναι εγωιστής, επειδή όταν λέει «όχι», το εννοεί. Αν του ζητήσετε χάρη, θα βοηθήσει αλλά θα υπάρχει κάποιο όριο. Όσο περισσότερα ελαττώματα βλέπει στους άλλους, τόσο λιγότερο θέλει οι άνθρωποι να βλέπουν τα δικά του. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι, πείτε το ευγενικά αλλιώς θα το θεωρήσει προσβολή. Θέλει ο έpωτας να συνοδεύεται από ποιότητα, έτσι ερωτεύεται πραγματικά λίγες φορές στη ζωή του. Τα κόλπα μιας γυναίκας δεν πιάνουν σε αυτόν τον άντρα. Αν χωρίσει με μία γυναίκα, θα προσπαθεί να αποφύγει και τους φίλους της καθώς και το περιβάλλον της. Είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός και ύστερα από κάθε χωρισμό, είναι διπλά προσεκτικός. Μπορεί να μαγέψει μια γυναίκα με τη γοητεία του, αλά του αρέσει να είναι ταυτόχρονα φίλος μαζί της. Του αρέσουν οι ειλικρινείς και με αυτοπεποίθηση γυναίκες, που είναι περιποιημενες και τακτικές. Η επιλεκτικότητα και η τελειομανία είναι το νόημα αυτού του ζωδίου.

 

error: Content is protected !!